Ajaj:)

Idag har ja varit på Mvc o satt in en p-stav i armen. Först skulle ja sätta på ett plåster med bedövningssalva hemma innan ja gick dit. När ja väl va där så gick det fort men det kändes!
Plåster ska ja ha på en vecka o bandage i ett dygn. Ser ut som ja har gjort något jätte stort! Hålet där staven gick in är nog faktiskt hela 2mm:)
Får aja mig lite så att Vanja tycker om mig då har man ju en tillgodo:)


Klåda

Julius har fått tillbaka sin klåda.. Han hade problem när han va mindre men klarat sig ett bra tag nu.
Stackarn kliar sönder hela kroppen så nu är det bara till att smörja o smörja! Mammas lilla❤


Rätt ska va rätt!

Jerimia är med i Mamma Mu så klart:)
O gruppen delas in i två, en yngre o en äldre.. Nu är det natti med Kossan Muuuu:)


Mamma Mu

Idag när ja hämtade barnen på dagis skulle Mia ha med sig en kompis som skulle ligga över natt.. Mamma Mu!
Ett par timmar två dagar i veckan delar de upp gruppen, en för de äldre o en för de äldre. De två olika grupperna kallas för Mamma Mu o kråkorna. Jerimia är med i kråkorna o idag va det hans tur att få med sig Mamma Mu hem så att de skulle leka en dag. Min uppgift blev att skriva ner i en liten bok va de hittat på under dagen:)
Det började med att Mamma Mu åkte med Julian i vagnen hem från dagis.
När vi kommit hem åt de päron till Bamse o somnade sedan i soffan:)
Efter att de vilat va det tid för lite mat o Mamma Mu fick en egen stol vid bordet där hon satt o åt lite gräs som Mia plockat på vägen hem från dagis:)
Vi tog en tripp till Ica o pantade burkar o för pengarna köpte vi godis.
Sen byggde vi ett hus till vår gäst som
Mia o Julius målade.
Mia ville även visa Mamma Mu hans o Julius bilbarnan.
Kvällen avslutas nu med en varsin macka framför tv.n o Simpsons:)
En trött men väldigt nöjd gosse!


Inköpslista

På lördag bär det av till jkpg. Ska köpa sex stycken äppellådor av en tjej o vi lyckades få ihop en tid då.. Hår flyttat upp lådorna som vi hade skor i till sovrummet o nu ska äppellådorna staplas på varandra i hallen o bli den nya skoförvaringen..
Tänkte även köpa två sänglampor som ja hittat på ikea o massa värmeljus för de börjar ta slut. Ska även kolla på lampor till fönstret i tvrummet! Ska bli spännande o se va man hittar:)


Mys❤

Idag har vi haft goa vänner på besök här hemma o ja tror att Julius är lite kär:) han ville allt hålla om Eden lite grann när hon va här:) de är ju för söta de små!
Har även passat på att måla om Jerimias säng. Tidigare hade ja målat den i matt färg vilket ja tycker är snyggast men det är svårt att hålla rent.. Nu har ja i stället målat (fortfarande vitt) med halvblank färg så man kan torka av lättare. Jerimia blev jätteglad för att han inte kunde sova på sitt rum pga att färgen inte hunnit torka utan får ligga inne hos mig o Julian. Han verkar dock tro att han ska få ha hela sängen själv..:)Vanja slängde vi ut till Julians blivande rum:)
Imorgon ska ja ta o måla Julius byrå för även den är målad i matt.
Nu blir det till att krama kudde:)


Syskonkärlek❤


På G:)

Nu är vi på G här hemma:) Idag fick ja hem crosstrainern som ja ska låna av Tusse ett tag så ja kan röra lite på mig här hemma.. Få se hur länge det håller? Verkar som de flesta verkar tröttna ganska fort på de där maskinerna:) Idag har ja trampat på den iaf. o det är ju alltid nått!
Vanja hjälpte mig att ta kort på mig från alla håll som går så ja kan se om det händer något.. De vågar ja dock inte lägga ut här:)
Julian tränar på han med. Han ligger o tränar nacken o sen brukar han sova på sidan men nu vill han rulla över på magen istället.. Sötnosen❤


En glad liten fis❤

En glad liten fis❤
Det är så roligt när man ser hur vår minsting utvecklas! Nu är han vaken mycke mer, följer o fokuserar blicken sen har han börjat le (medvetet:))


Fix o trix

Städet har fortsatt hela dagen o vi passade på att plocka ur lekrummet. Nu är alla leksaker inne i barnens rum o Julians rum (det gamla lekrummet) är klart för att fixas! Julius garderob fick flytta in till Mia så Julius får en ny istället.. Sängarna har flyttats runt på deras rum o allt annat med för den delen:)
Nu ska det bara fixas lite ny förvaring o lampor till taken men det har ja redan hittat:)


Trött!

Inatt blev det inte många minuters sömn.. Julius skulle dricka o äta o sen sura lite på det:) Julian va vaken ungefär som vanligt men Mia sov iaf!:)
Julius somnade i fåtöljen igår strax innan sex så det va ganska väntat..
Idag har ja kört städ nere o tvätten går på högvarv. Nu sitter ja i soffan o tar lite tee innan det är dags att ta övervåningen.. Måste hålla igång så ja inte somnar!
Jerimia o Julius håller på med lego o det verkar de hålla på med ett tag..
Har även hittat en garderob till Mia på f-b (det är ett tvskåp men det blir i lagom höjd för honom att hämta o lägga in saker själv)


KursinBus

Idag träffades alla syskonbarn på isbanan. Jerimia provade att åka skridskor o va superduktig:) vi hade även med oss lite mackor o varm choklad. Efter en stund på isen åkte hälften av oss hem till oss för att fortsätta med massa bus!
Nu blir det snart pizza o sen blir det nog en tidig kväll för barnen efter en heldag med bus:)


Buss?

Idag har vi varit i Vetlanda o hämtat bilen som varit på lagning. Vi kom då på att vi skulle sätta alla barnstolarna bak när vi ändå höll på o flytta på dem. Tro det eller ej men de fick plats. Vem säger att man behöver en buss?:) kan ju säga att det va skönt att ha flyttat bak dem för på vägen hem va vi nära att smälla med två rådjur!!
Vi la även in en sax fram i bilen om det skulle hända något o man måste få ut barnen fort. Det är lite svårt att få ut Mia som sitter i mitten under stress..


Sötnosar

Idag har Sabina o barnen varit här o lekt en stund. Alltid lika trevligt att ses. Hon hade även med sig en skjorta till Julius o ett par gummistövlar till Mia som ja köpte av henne.
Julius ville ha på sig sin skjorta när pappan kommer hem så det slutade med att vi klädde upp oss lite inför helgen:)


Försöka hålla barnen...

Försöka hålla barnen vakna på vägen hem från dagis är inte alltid smidigt o inte heller att försöka hålla dem vakna tills kvällen!
Julius lyckades somna i vagnen men Mia håller igång men det gäller att sysselsätta... Just nu är det bakning innan pappan kommer hem sen blir det nog pulka:)
Allt utan film o tv för då är det kört..


❤❤❤

De stora pojkarna sover o Julian o ja sitter i soffan. Så underbart mysigt när han ligger o sover emot mig o man hör att han börjar skratta i sömnen o man tittar ner o man ser ett stort leende:)
Är så glad o stolt över mina tre små pojkar❤❤❤


Bilen

Hur kul ser detta ut då? Ja ja man måste ju ha en bil o den får ju gärna va hel med när man har barn! På lördag ska den fixas iaf...


Promenad

Projekt promenad till o från dagis:)
I morse gick Jerimia till dagis så då va det ok men när vi skulle hem gick båda en bit sen blev de trötta o Julius somnade o Mia stod på ståbrädan.
Problemet va dock att det inte va plogat! Eller jo på vissa ställen men då va vagnen för bred för att få plats så det hjälpte inte! Men de sista två meterna innan korset här utanför innan man kom över vägen va både plogad o tillräckligt brett plogat:) för att vi skulle kunna gå där! Ett stort plus för kommunen!!:)
(Bilden är från korset så bättre än så va inte det bäst plogade stället)


Uppe med tuppen

Julius har kommit in i en ond cirkel där man visst inte behöver någon sömn.. Även om man vaknar vid fem knappt sover på dagen.. Kanske 30min o lägger sig vid halv åtta så vaknar man ändå innan sex dagen efter! Hade det varit ja så hade ja legat kvar:)
Jaja det positiva är ju att huset är varmt o städat! Nu är det bara lite tvätt kvar o sen kan vi bara göra roligt!
Mindre roligt är att Vanja besiktigat bilen o det blir till att laga den:( Drabbar ingen fattig som man brukar säga:)
Nu har även lampan ja köpte innan jul kommit upp.. Bättre sent än aldrig! Nu ska ja bara hamra sladd...


Skåp

Natten som var spenderade vi i Ekenäs. Vanja o ja va på festligheter o barnen hos farmor o farfar. Trevligt att komma ut o träffa lite folk!
Imorgon börjar Vanja jobba igen. Kommer nog kännas lite konstigt han har ju ändå varit hemma i fem månader nu! Men ja tror att vi kommer in i det ganska snart. Gäller bara att komma in i att det tar lite längre tid att göra alla färdiga när man ska iväg till bl.a. dagis. Känns ändå ganska skönt! Man går ju på varandra här hemma o det blir skönt med lite mer pengar här hemma med:) man blir ju inte rik av att båda går hemma:) Man får ju mindre samtidigt som man gör av med mer... Man vill hitta på mer o det säger ju sig självt att det inte går så bra:)
Nu har ja även hittat några skåp som ja skulle kunna tänka mig så om någon kan råka tappa av sisådär 15 000:- i våran brevlåda så vore det tacknämligt!:)
Nu blir det till att stänga de blå så man orkar upp imorgon.. Julius gick upp pigg o glad idag vid fem men som tur va så sov han nere hos farmor:) imorgon hoppas ja på tidigast halv sju!
Nu har ja försökt i snart 40min med att få över bilderna på skåpen från blocket men lyckas inte så nu tog ja kort med mannens mobil på min telefon när ja hade skåpen uppe o sen skickade ja över bilderna till mig på meddelande så därav de väldigt dåliga bilderna:)
(Det skåpet med dörrar är det nät i)
Natti från oss!!


Smart!

Hur tänker de nu?:)...


❤1månad❤

Idag har Julius varit själv hela dagen på jobbet i o med att Mia är ledig på fredagar. Mia va lite orolig för om någon skulle slå hans lillebror när han inte va där:) Underbara unge❤
Jerimia lekte med Wille o Alva som va här på förmiddagen så han va nöjd han med!
Ikväll är de stora barnen i Flisby där de ska ligga över natt så att vi ska passa på att sova innan Vanja börjar jobba igen på måndag.. Det va ju en evighet sedan så det kommer nog kännas lite konstigt. (bilden med mössan är från bb o den andra från idag)
Idag blir våran underbara lilla guldklimp 1månad! Att det går så fort! Får lite smått panik men det är ju bara att haka på.. Har ju knappast något val!:)
Nu blir det en film innan sängen kallar..


Besiktning:)

Idag har ja varit hos läkarn på återbesök efter Julian. Tro det eller ej men ja gick igenom besiktningen:) nu har ja fått klartecken för att börja träna igen! Dock lite lugnt i början o absolut inte om det gör ont.. Men det ska man ju inte annars heller..
Julius va själv en stund på dagis idag o imorgon ska vi lämna honom på morgonen o sen hämta honom efter lunch! Tror det kommer gå fint. Han tycker att det är jättekul!
Imorgon får vi ta o baka lite med för på fredag kommer barnens kompisar hit o leker:) Det va ett bra tag sedan så det ska bli extra kul. Har lovat Mia att vi ska gå hela familjen till dagis imorgon så han ska prova sin nya ståbräda han fick idag så nu blir det till att sova så man orkar putta vagnen imorgon med tre barn...


Liten blir stor❤

Idag har Julius varit på dagis:) De va bara där i två timmar o hälsade på han o Vanja o när de skulle gå hem blev han ledsen o ville stanna kvar.
Nonno o gammelmormor har varit här en sväng o firat jul. Barnen fick massa klappar o va så nöjda så! De fick även klappar på posten av sina kompisar idag o det gjorde inte det hela sämre!:)
Nu ligger vi redan i sängen o det känns som att det kommer bli en lång natt.. Jerimia har ont i benet o vi tror att det är växtverk. Han hade svårt att somna o han har redan vaknat en gång o haft ont:( liten håller på att bli stor❤


Kändis!:)

Nu måste man ju följa Sveriges Mästerkock! Patric från Flisby gick ju vidare ikväll:) Såg gott ut o de gillade både maten o honom. Grattis till dig!


Dagis:)

Imorgon är det dags gör dagis! Men det är inte bara Jerimia som ska dit utan det är även dags för lilla Julius att börja:) Känns lite konstigt.. Han är ju min lilla, inte minsta men lilla... Tror att han kommer att trivas toppen. Den senaste tiden har han stannat hemma med mig när Vanja lämnat Mia på dagis för han bli så arg när han inte får stanna kvar.
Väskorna är packade o mamman nervös men det kommer gå fint!:)..:)


Tack Åsa!

Idag har Julian fått en hel kasse med kläder. Han behöver ganska många byten på en dag pga alla spyor så det tackar vi för! Tack Åsa!
Nu lägger Vanja barnen o ja ska ta mig en nybakad fralla o sätta mig med Julian o mysa i soffan en stund❤


Party?

Är fruktansvärt sugen på lite party! Vet att det är tidig med en liten hemma men ja har inte varit annat än gravid eller ammat de senaste fyra året så nu börjar ja bli riktigt sugen på en utekväll med vuxna människor!
Men snart blir det en promenix ner till byn istället för lite inhandling av lördagsgodis:)
Trevlig kväll på er alla!


Mys i sjukstugan❤

Idag har varit en lugn skön dag. Vanja va iväg en sväng o sökte jobb men annars har vi bara varit hemma.
Julius har feber o alla tre barnen är förkylda.
Lite tvättande men annars har vi bara umgåtts o varit.. Visst barnen bråkar lite men de leker ändå väldigt bra ihop! Ikväll skulle de leka med bilbarnan o det gick bra tills Vanja kom på att de skulle bygga om så att bilarna skulle flyga mera.. Då kom Mia ut till köket där ja stod o lagade mat o gnällde över att pappa inte ville dela med sig:) Så då fick ja snällt följa med honom o säga till pappan att man måste dela med sig o att han kunde leka när barnen lagt sig:) Sen va Mia nöjd igen!
Nu är det dags för mig o Julian att gå upp o lägga oss för han har kommit in i någon ät o gnäll period så det blir nog lite extra vaket inatt:) Skönt att han ligger bredvid mig så ja slipper gå upp sådär fyra till sex gånger per natt.. Jaja sova får man göra när man blir gammal!


Fyra generationer!

På julafton passade vi på att ta ett kort med fyra generationer!
Inte så lätt att få barnen att sitta stilla men det fick bli som det blev:)


Reklam:)

O nu lite reklam:) Äntligen har ja fått hem mina produkter från Mary Kay!
Tänker aldrig vara utan dem igen!
En något fattigare men lyckligare o renare Bea sitter nu i soffan:)


Hoppsan:)

Hejsan hoppsan så det kan gå:) Hade tänkt mig att bli något nyttigare men det sket sig ganska fort:) Men gott va det! Tur att det inte va ett nyårslöfte iaf:)


En början..

Idag innan vi åkte o hämtade barnen va ja hos frissan o klippte mig. En början på mitt nya liv! Måste ta tag i mig själv igen så nu är ja klippt, inhandling av ny garderob är påbörjad o Mary Kay är snart hemma i hyllan hos mig igen:)
Vi har även varit på Bvc med Julian o han har växt 1,5cm o är nu 56,5cm. Han hade gått upp 500g sedan förra veckan o väger nu 5010g! Han växer så det knakar lille ponken❤
När vi hämtat hem de stora barnen så började ja städa bort julen men det får ja fortsätta med imorgon för nu har Julius lagt sig så annars lyckas ja nog väcka honom.. Jaja då har vi lite o pyssla med imorgon med:)
(Inte mycket för bilder på mig själv blir stel o tillgjord..men bjuder på det ändå:)


Vilodag

Idag åkte de stora barnen till farmor o farfar för att stanna där över natten. När Vanja körde dit dem så la ja o Julian oss i sängen o skulle vila en liten stund.. vaknade efter drygt tre timmar!
Hade tänkt att städa bort julen idag men måste säga att ja är väldigt stolt över mig själv som kunde låta bli. Barnen åkte i dag för att vi behövde vila o sömn för att orka o fungera:) o att vara still o vila är inte min starka sida men ja har klarat mig bra!
I morgon ska ja till frissan o klippa mig. Det lutar åt att det blir kort igen:) liknande den svarta bilden nedanför men ändå inte :)skulle även vilja ha den ljusa färgen.. Får hoppas att Sara kan göra under:)
Nu ligger ja o luktar lite på våran bebis innan det är dags att krama kudde


RSS 2.0