Helgen

Igår jobbade Vanja extra hela dagen så ja o barnen passade på att åka o titta på rally:) Fint väder, o bus i mängder med kusinerna va mer kan man begära?:)
Idag va det fotbollsavslutning för Jerimia. De tränade lite, fick korv o ett pris. Även Julius fick ett pris! Tycker att det var fint av dem att ge ett till honom med! Han är för liten för att vara med i laget men han brukar vara med o springa runt lite ändå så de tyckte att han skulle få ett pris han med:)
Efter träningen följde Jerimia o Julius med kusinerna så att ja, Vanja o Julian kunde fortsätta till A6. Tro det eller ej men ja hittade både jacka o tröja! O båda till mig!:) Köpte även ett par kängor på F-B innan i dag så nu kan vintern komma:)
Bild till tidningen! Julius vägrade dock att vara med:)


Nu blir det lite mys i soffan innan sängen kallar! 
Har slutat amma Julian på nätterna nu så det gäller att ladda med sömn:)
De två första nätterna va han både arg o ledsen dock inte hungrig för ja testade med flaskan o den slog han bara bort. Natten som var gick bättre! Han vaknade några gånger men somnade snart om igen! Hoppas på samma om inte mer framgång inatt:) 


Coolingar❤❤

Idag har ja o barnen varit hos frissan för att klippa de stora barnen. Kan lugnt säga att nästa gång ska ja inte gå med tre barn själv till frissan:) De va jätteduktiga men efter ett tag blev de ganska rastlösa! Det tog ändå en timma o visst det är inte så länge för att klippa två barn men det är tillräckligt länge för att barnen skulle tröttna på att sitta still..






 
Nu ligger barnen o sover. Det fick bli en tidig kväll för imorgon ska vi vara i Flisby vid 7.30 för att sedan fortsätta till Stensjön för att kolla på Rally:) Fika är inhandlat o kläder framplockade så det ska nog gå fint! Julian brukar vakna vid 5.30 så vi hinner nog:)

Arbetare

Nu har arbetarna kommit som ska gräva fram nytt dagvatten till våran tomt. 


Jerimia o Julius är peppade o står i fönstret o spanar för fullt. Gubbarna blir nog klara fram till jul för den senaste timmen har de stått o kollat på vägen:) De har varit här tidigare o mätt o målat ut på vägen hur det ska grävas så ja vet inte riktigt vad det är de tittar på? Det kanske är en singel som är på väg över vägen som de inte vill jaga iväg:)

Nya tag!:)

Nu ska det bli nya tag när det gäller bloggen:) 
Sedan sist har det hänt en del.. Några barnkalas, lite möbler ut ur huset o några nya in:) Renovering av trappen upp är påbörjat. 
Lite lek här o lite lek där.. 
Hösten är här på allvar! Vinterjackor till barnen fram o mycket tända ljus här hemma! Mys:) Julian har gått sina första steg..4stycken för att vara mer exakt!

Imorgon bär det av till stan för att inhandla lite mössor o vantar.. Nu soffan, tee o några tända ljus❤

Disco

Idag passar barnen på att ha lite disco innan dagis:) Nirvana står för musiken!


Peppad

Nu är hösten här o ja är peppad i mängder! Älskar sommaren men nu är det mysigt med svala nätter o mörka kvällar! Ta en kopp tee under en filt i soffan på kvällen med tända ljus:)
Håll i hatten nu ska det höstfixas!
Håller på att leta efter en hylla att ha våran tv i (liknande den på bilden men gärna med några lådor i. Sen får vi ta ut några hyllor i mitten så tv.n får plats)
Sen ska det upp lyktor för mer ljus:)
Tänkte även måla klart uppe i hallen o Julians rum o även trappen ska få sig en omgång!


Matta

Idag va mamma o lämnade av en matta som fått efter min mormor. Hade tänkt att köpa mig en sådan till tvrummet men det känns roligare att ha en efter henne❤
Tycker att det blev riktigt bra!
Har fått hem en hel del från mormor bl.a. en burk som vi har smörgårdsrån i o varje gång man tar fram ett rån till Julian så tänker man på mormor:)


Träning

Idag har det varit träning för hela familjen. Grabbarna har tränat fotboll o var så duktiga så!!:)
Själv har ja tränat ben så ja knappt klarar av att stå o sen blev det en promenad på det:) Undra om ja kommer ur sängen imorgon?!
Vanja har varit på gymmet o Julian har träna hela dagen på att kräla runt på golvet:)
Idag är vi en hurtig familj!:)


Adelöv

Idag har vi varit på Adelövs marknad!
Barnen åkte karusell, åt godis o munkar o sen fick de varsin leksaksbil.
Vi hade även sådan tur att vi hittade en polisbil med trevlig poliser i som lät Jerimia provsitta (Julius vågade inte)
De visade lite vad som fanns inne i bilen o va allt va till.
I år tog vi med oss picknick istället för att äta i något tält. Det va så fint väder o det va bättre för barnen så de kunde röra sig lite fritt en stund.
Nu längtar ja allt endel till julmarknader:)


Sista kalaset?

Igår hade Mia sitt tredje (fjärde om man räknar dagis) o ja tror vi fått med alla nu:) Jerimia kan nog tänka sig fler men nu får han nog allt vänta tills nästa födelsedag!
Tro det eller ej men han fick lego! Det är det enda han önskar sig:) Han fick även tre papp bilar som man själv fick måla o sätta däck på. De var uppskattade o snäll storebror som han är så fick självklart Julius en av bilarna så han också kunde vara med o måla❤
Innan kalaset va vi nere på byn där det va marknad. Barnen köpte några munkar till kalaset o lite marknadsgodis till promenaden hem:)
I morgon blir det marknad igen! Adelöv! Jerimia o Julius ser fram emot karusellerna:) I år är ju Julian med för första gången:) Får se va han tycker om det:)

 


4år

Idag fyller våran stora pojk 4år❤
Det har gått så fort sen han va en liten bäbis!
I morse blev det pannkakor o presenter. (Även Julius fick ett par:))
Mia hade även fått paket på posten! Sofie o Thomas är så underbara o skickar alltid små kort o paket:) tack snälla ni!!
Nu leks det med alla presenter innan det är dags för kalas!


RSS 2.0