Vinter

Nu har vi i alla fall inte kunnat klaga på att vi inte haft vinter! Snön har varit här (även om det inte var så länge men det lär ju hinna falla mer innan våren är här..)
Vi har som många andra passat på att vara ute och lekt! 
Barnen har fått nya skridskor (Julius ville dock inte åka:))
Nu är skridskorna nedpackade till dagis. De har en plan på skolgården så de åker lite varje dag.

I lördags åkte vi ut till Flisby för att åka pulka och fyrhjuling 

Vanja skulle vara snäll och hjälpa Jerimia att ta bort all snö men det kunde han glömma! Han fick snällt flytta på sig för detta ville Jerimia att mamma skulle ta kort på:) han var supernöjd! 


...

I veckan har det varit fullt ös.. 
I måndags var barnen extra  lediga o vi var på Ö-F.

I tisdags tyckte jag att barnen behövde lite extra sällskap här hemma så vi ringde till barnens kusin Zac och frågade om han ville skippa dagis och komma hit och leka istället. Han kom redan vid sju på morgonen och stannade till fem på eftermiddagen. En gång blev de osams på hela dagen! Jerimia och Julius gnabbade lite till och från dock:)

Även Tusse och barnen kom och lekte en sväng så Julian var helnöjd som också fick hem en kompis:)
På kvällen följde Julius med Zac hem medan jag och Jerimia gick till gymmet. Första gången för honom och han tyckte att det var kul. I början tyckte han att det var lite sådär men sen kom han igång:)

I onsdags var det dagis och en ganska lugn dag.

I torsdags fick barnen vara hemma från dagis. Julius var dålig i magen inget som man märkte så mycket av förutom att han fick springa på toa hela tiden. Annars var det fullt ös på honom.
Efter jobbet åkte Vanja och hämtade en hjälm i Nässjö till Mia så nu har de både skridskor och hjälmar så nu är det bara att tuta och köra:)

Igår var Julius fortfarande lite dåligt så det fick bli ännu en lugn dag. Mormor kom hit och hälsade på. De har varit i väg på semester i två veckor men är nu tillbaka igen. Hon hade även med sig lite presenter till oss..
Tack! 

Kvällen tillbringade vi i soffan framför KalleAnka och hans vänner:) 

Idag tänkte vi åka ut till Flisby och ha en  heldag ute i snön!








RSS 2.0