Hemligt besök:)

Idag har ja varit på ett hemligt besök på en hemlig plats:) säger inte er så mycke men det kommer om ett tag:)

Barnens kusiner va här en sväng på morgonen... Det blev en sväng till torget med ett stopp på lekparken o självklart så blev det även lite glass:)


När ja kom hem orkade vi inte laga mat så det fick bli pizza till allas belåtenhet:)
Jerimia åt massor! Vet inte när han åt så mycket senast...

Ikväll packade vi in familjen o åkte o tittade på ett hus! Med det va LITE att göra på det.. Fanns inget vatten, ingen el, fönster o delar av panelen måste bytas:) men vi sa att vi skulle ta o sova på det:)

Nu ska det slappas lite i soffan i funderas lite!


Stutsmatta!

Idag åkte vi en sväng till Nässjö för att handla lite till staketet som ska upp o sen hämtade vi våra ringar! Har varit konstigt att inte ha en ring på fingret men nu är den på plats igen:) Vigselringen blev jättebra! Vi lämnade in min farfars gamla ring som de gjorde om lite o satte bl.a. i stenar.

När vi kom hem va det bara för barnen att inviga poolen vi köpte igår o de va supernöjda!

Ikväll har farmorn o farfarn varit här o de hade med sig en stutsmatta till barnen! Gissa om de blev nöjda!


Utflykt:)

Idag åkte ja o barnen på en liten utflykt till Eksjö o när man inte har någon bil så fick det bli buss! Väl framme så va det knappas så att chauffören reste sig upp från sitt sköna säte o hjälpte mig ut med vagnen! Inte så smidigt med en stor syskonvagn när han ställt sig en halv meter ifrån trottoaren...jävla lat!!!!
När vi kommit ut så väntade iaf. Vanja på oss o vi satte oss i bilen för att åka en sväng till Vetlanda för att handla lite skor. När vi kom hem hade vi hittat tre par skor vilket va bra men sen hade vi visst köpt pool o lite vattenleksaker till barnen så imorgon blir det bad! Skönt!


Mums:)

Underbara sommar!


Blä för städ!

Våra barn är inte mycke för att sova länge på morgonen vilket kan va bra IBLAND! Vid nio idag hade vi ätit frukost, dammsugit, dammat, bäddat rent (med nya påslakan som barnen älskade:) o börjat tvätta! Så skönt! Sen bar det av till torget för att köpa lite blommor.. Nu är det sommar på jönköpingsvägen! Hoppas att det kommer va så här skönt hela veckan... Både ja o barnen vill helst va ute vilket väder det än är men det är ju roligast när det är som nu!


...

Såg nu att Jerimia inte ser så lycklig ut på bilden:) men han hade kul iaf.:)


Lekdag

Idag va vi iväg på en lekstund hos barnens kompisar. Skönt att man kan va ute i leka o skönt för oss mammor med:) Jerimia kom på att han skulle ta sin bil till Alva o han körde på hela vägen.. Det trodde ja inte att han skulle orka men skam den som ger sig:)
Julius har somnat o Jerimia tittar lite å en film o då passar ja på att titta lite på stugor! Skulle vara mysigt att hyra en i sommar:)


Mys!

Idag va ja o Jerimia iväg på loppis i Flisby. Vi hittade inga fynd men fika hittade vi:) I kväll följde Jerimia med Vanja när han skulle repa.. Han klarade en timma sen blev det tråkigt:) tycker att han klarade sig bra länge ändå! Ja o Julius har varit ute o busat o ätit mys i värmen! Så skönt. Han har haft ballongen som Jerimia fick i går o sprungit runt med hela dagen tills han kom på att han skulle gunga med den... Då hörde ja honom bara ropa mamma o så satt han där med ett snöre utan ballong i handen:( sötnosen har varit helt förstörd ikväll o vill bara gå ut o kolla efter den... Mammas sötis! Hoppas på att det kommer en ny marknad snart så att han kan få en ny ballong! Sen har vi hunnit med lite fix på altan med, skönt att ha börjat iaf.


Egentid

Idag har jag o Jerimia haft egen tid bara vi medans pappa o Julius va hemma o mös... Vi hamnade på marknad med mormor o morfar o Jerimia va så nöjd så! Kan man va annat med ballong o karuseller:) o självklart lite godis med:) efter det blev det stugan med grillning o bus med grannen Karl... Mia somnade så gott så i bilen hem... Sötis! En toppen dag!!


Vårfest

Idag har familjen varit iväg på vårfest i stugan. Moa o mormorn hade fixat med lekar, grillning o massa annat gott. Barnen va jätte nöjda o att vi va ute hela dagen va ett extra pluss:)
Nu sover barnen gott o vi bäddar ner oss i soffan till hockeyn...


Bullar!

Idag bakas det vaniljbullar mums.... Jerimia lyckades få ihop några stycken men för Julius var det värre.. Han har missat att de ska va i ugnen o äter upp degen istället:) mammas små:) nu får vi hoppas att de som blev smakar gott med! Luktar gott gör det iaf!


Stugan

Idag när Vanja skulle repa fick han ta o köra ut oss till stugan. Grillning o massa bus kunde bara önskat lite mer sol men man kan ju inte få allt:)

 


Barnens nya möbler

Äntligen har vi kommit så långt så att vi hämtat barnens möbler vi beställt! Barnen blev så nöjda så! Nu ska de bara målas med:)


Badpojkar

Idag har vi haft en riktig innedag. En liten sväng ut blev det men det räknas knappt... Lite bak, mys o lite bad på det så gick denna dagen med:) funderar på om man skulle ta en sväng till rosenlundsbadet i morgon! Alltid uppskattat både från Jerimia o föräldrar.. Julius har aldrig badat på badhus. Jerimia gick på babysim o vi va o badade utöver det flera gånger men det har inte blivit så med Julius för han har haft sådan klåda... Hemma har han fått ha vantar på sig när han badat eller varit nakenfis mammas lilla ponke...


Mjölk.. Ja tack!

Igår va vi i Eksjö hos dr. O kollade om är ok för Jerimia att äta mjölk... O ja vi ska ta o testa lite:) o gissa om det va någon som blev glad när vi firade med en fika i han kunde välja va han ville!:)


Skit telefon

J@€&a telefon!


I en gång till:)

Nu ska vi se om ja kommit på det!:)


Bilder!

Någon som kan säga mig va ja gör för fel med bilderna?


Torr!

Nu har Jerimia varit torr i över två veckor o inatt så sov han utan blöja o vaknade torr! Mammas stora pojke!
När han va hos mormor senast fick han en traktor för att han varit så duktig o den släpper han inte... Den är med inne, ute, i duschen o nr det ska sovas:)


Micki o Elvis

Det börja kännas att det är allvar nu.. De ska flytta! Känns konstigt men bra... De kommer att få det fint o få bli nummer ett igen.. Man har inte samma tid som man hade förr för dem så det blir bäst så!


Flisby

Idag åkte Jerimia ut till Flisby för att leka lite med mormor o självklart blev han kvar inatt=) O va hände när mamman fick reda på att han skulle ligga kvar? Jo ja o Julius va ju tvugna att åka dit en sväng o mysa=)

image description

image description

image description
När det är sådant underbart väder så kan man ju inte annat än vara ute! Underbart!

Sötisar

Mammas söta pojkar!


Växjö

Idag blir det en familjetur till Växjö för att titta på pappan som ska spela. Igår hade flickorna fixat en jätterolig möhippa för mig! Tack tjejer! (bilder kommer senare)


RSS 2.0