Då va det bara till att börja om..

Hopp då va det bara till att börja om med allt.. När ja kom in på bloggen så va alla bilder borta o ja vet inte va som hänt så det va bara till att ta bort alla inlägg o börja om! lite tråkigt det blir ju lite som en dagbok..

Ja ja en snabb återblick..


Vi va iväg på liseberg


Va hos Pippi o Emil



Firat halloween..


Gått på gympa..


Firat jul..


O nyår!



Julius fyllde ett år i helgen som va! mammas lilla har blivit stor!


O ja va igår i Ullared med ett gäng goa tjejer! Där ja hittade en mörk lampa.. har tidigare haft vitt/lantligt här hemma men nu har ja blivit trött på det! Så ut med det gamla o in med det nya=)


Hittade även en golvlampa som ja blev kär i så den fick följa med hem! Den ska nog inte stå där den står nu men vi väntar på våran nya soffa så vårat tv.rum är lite rörigt just nu!


Trodde att ja skulle hitta lite mer plock att ta med mig hem men det va ganska dåligt med det men en lykta fick det bli i alla fall!

Vi är en liten familj som bor i Aneby. Familjen består av mig, min sambo. våra pojkar Jerimia 2 1/2år, Julius 1år o två hundar Elvis o Micki. Vårt hus har varit inrett lantligt (linneskåp, tvättbräda,vitt, vitt, vitt, lapptäcke, romantiskt, lantligt) men just nu håller vi på att fixa om lite här hemma. Blev så trött på att det såg lika dant ut överallt!=) Är mammaledig o ska börja jobba på Hemtjänsten efter sommaren... På dagarna brukar ja o pojkarna baka, mysa o leka med våra kompisar.. Vi är några mammor som brukar träffas så att barnen kan leka o vi kan fika  o prata strunt!=)

Nä nu blir det tee o sen sängen!
fler återblickar lär det bli!=)
Ha en bra kväll!




RSS 2.0