Gränna

Under semestertider tillbringar vår familj mestadels badtid i Gränna! Allt finns.. Bad, mat, glass, båt, häst och vagn, lekland och fin miljö! Dum som man är så frågar man barnen vart de vill åka och bada och varje gång får vi samma svar.. Gränna! Tänkte att vi skulle sluta och fråga och åka till en lite närmare imorgon:) 
Idag var vi inne på det lilla "leklandet" som öppnat nere vid hamnen. Det var lagom stort och det fanns mycket barnen tyckte om. Hoppborg, båtar av tre olika slag, minigolf och trampcyklar som man kunde köra på en bana och sen självklart en massa vatten!;) 

Julian satt på en och samma bil hela tiden.. Eller Vanja tog av honom och satte honom i en båt men han var allt annat än nöjd så det var bara att sätta tillbaka honom på bilen igen..



Imorgon blir det som sagt en dag på hemmaplan.. Sista elen ska in och handtag och sista golvet ska läggas!
Vanja börjar jobba nästa helg så det hade varit skönt att vara klara innan dess! 

Evigt farande för lite vatten..

Idag packade jag in barnen i bilen för att åka och bada i Movänta. Tanken var att Vanja skulle komma efter jobbet och vi skulle passa på att äta lunch där och fira att Vanja gått på semester! 
När vi kom till Eksjö gick vi in på DollarStore och handlade lite badleksaker och fika. När vi väl kom till Movänta och vi kom till stranden frös barnen så det var bara att packa in dem i bilen igen och åka vidare..
På vägen hem stannade vi till i Skullaryd istället.. Som tur var så va det inte lika blåsigt där! Barnen både badade och fikade. Det gick riktigt bra att vara själv med dem där det var inte jättelänge innan Vanja slutade. Vi satt precis vid strandkanten och bryggan låg så att de inte hade så stor plats att fara iväg på..





Lunchen vi hade planerat sket sig rätt rejält och vi åkte hem och värmde upp lite färdigmat istället. Nu längtar jag efter ett kök!

Ikväll är Vanja i Vetlanda och ska gå ut med några kompisar. Själv tänkte jag snart krypa ner i sängen med de stora pojkarna.. Mys på hög nivå!;)


Fullt ös!

Idag har det varit fullt ös på denna familjen!
Efter frukost åkte jag och barnen och hälsade på Vanja på jobbet. Efter det fortsatte vi till Ekenäs där vi stannade till hos Vanjas föräldrar. Barnen svalkade sig poolen och åt lite lunch. När Julian sov middag åkte jag och de stora pojkarna in till Vetlanda och gick på rean. Det tog emot i värmen men det var halva reapriset i vissa affärer så det var bäst att passa på. Vi kom hem med tre tunna tröjor, två par byxor och en tjocketröja till Mia. Prislappen för det kalaset landade på 370:-!! Det kallar jag rea!:)
Efter vi plockat upp Julian och åkt hem lekte de stora inne och Julian badade. För ett tag sedan köpte vi en pool till barnen men Julius bet sönder den när han skulle ta bort plasten som var runt om.. Efter det har vi inte kommit till skott med att köpa en ny..
Julian nöjer sig fint med skurhinken:)

När Vanja kom hem åkte vi till badet och svalkade oss..

Sist men inte minst så avslutade vi kvällen med en tripp till jkpg.. Nu har vi fått hem golvet som vi ska ha i köket så imorgon hoppas vi hinna med att lägga det! Innan vi åkte hem stannade vi till i Lekeryd och tog varsin glass:) 




Visst den är god men vad dyr den är! Tur att man inte handlar där så ofta.. 

Nu laddar vi om för imorgon blir det heldag på badet och sen läggs det golv! Kan sätta. Mitt huvud på att vi missar att åka hem från badet och att golvet får vänta;)

Selfie:)





Micki

För snart en vecka sedan var vi tvungna att avliva lilla Micki.. Han var sjuk och vi ville inte operera honom. Det var inte någon svår operation men de kunde inte garantera att de inte skulle behöva operera snart igen för samma sak.. Det skulle även vara en svår tid efter och han skulle ha väldigt ont så vi valde att låta honom somna in. Det hade mer varit för vårt samvete att ha honom kvar än för hans skull. Känns konstigt och tomt nu.. När man ska ropa på Elvis så ropar man alltid efter Micki också.. Kommer att ta tid att vänja sig, vi hade ändå haft honom i nästan 11år... 

Fina lilla vovve!


RSS 2.0