Söndagsmys

Nu är vi alla hemma igen.. Passade på att stanna o handla när vi åkte hem så nu blir det film o lite gott:) Stackars Julius har varit JÄTTE dålig i magen i en o en halv vecka.. Han gick o la sig istället efter ett par bananer o lite morotsjouise... Imorgon ska vi åka till dr. O barnen ska va hos mormor en stund.


Ekenäs

Inatt sover vi i Ekenäs så att vi kan plocka upp pappan i Nässjö imorgon innan vi åker hem! Dagens nöje va att köra Maja till Vetlanda så att hon kunde fixa lite bling:) Barnen har badat o det har varit ännu en sommardag! Hoppas att det blir lika bra imorgon men utan regnskuren...


Arbetare:)

Håller på att måla staketet o får god hjälp av världens duktigaste arbetare:)


Tidig kväll

Idag har barnen i ja varit på kalas hos Theodor som fyller 2år! Skönt väder go fika o massa bus. Våra barn verkar dock ha problem med klädsel på kalas.. Vi hann bara dit innan de såg poolen o hoppade i:) men det är klart att det såg ganska skönt ut att plaska runt där i värmen:) Vanja åkte till Kalmar i morse o kommer hem på sön. Så Julius sover hos farmor o farfar inatt. Ja i Mia har varit i stugan i badat o gottat oss i den sköna solen! Imorgon blir det till att måla staket igen.. Har en bit kvar att grunda. Det går bra när Mia är med han kan plaska i poolen i leka lite själv men Julius vill helst hjälpa till... O det gör man bäst genom att doppa händerna i färgburken:) så när inte Vanja är hemma o kan underhålla honom medan ja målar så blir det lättare för mig när han är på semester o även roligare för han o slippa mitt tjat om att han inte ska pilla:) Nu blir det till att stänga de blå o ta en tidig kväll.. Skönt! (det gick inte att få iväg igår så ja försöker idag igen.. Något knas med bloggen?)


Kolmården

Igår va vi på Kolmården. Toppen väder o toppendag! Barnen va jätte nöjda men ja tror att ja o Vanja hade lika roligt! Djuren va lite trötta i värmen men på kvällen innan vi åkte hem hade det hunnit bli lite svalare o då va det fullt ös på dem:) Ångrade lite att vi inte låg över för det va en väldigt mysig by men Vanja åkte tidigt idag för att spela så det får bli nästa gång....


Klar!

Nu är dörren på plats o allt är fixat! Skönt! Hallen o trappen sparar vi till hösten.. Barnen åkte till farmor o farfar idag så ja passar på att måla men vilken tid det tar!! Men det blir nog bra när det blir klart..


Lekstund

Varit en sväng i Nässjö o handlat ett handtag till nya dörren. Passade även på att stanna en stund på lekparken så att barnen fick leka av sig lite.. Nu ska vi hem o fixa o trixa lite...


Rensa, rensa, rensa...

Nu har ja kommit igång med lite rensning igen! Skönt att sälja av innan man skaffar nytt så idag hittade ja lite i köket...


Sjukling:(

Lilla Julius började kräkas idag vid tretiden o sen har det hållet på:( han har gått till kranen i köket hela tiden o bett om dricka men får inte behålla något ändå har har han bara fått ta någon klunk vatten åt gången.. Nu sover han i alla fall o vi har flyttat in extrasängen på han rum så att ja kan ligga där inatt.. Vill ha koll så att det inte händer gullungen något!


Pågång

Nu är den snart på plats!


Mums!

Dagens promenad:)


Bäääää

Ute o grattar morfar som fyller idag! Jerimia fick träffa sin nya bästa kompis:)


Snart har vi en ny dörr!

Idag va det sol när man vaknade! Vi planerade en tripp till djurparken men innan vi kom iväg ändrade vi oss pga att det skulle bli regn senare. Ändrade planer o vi åkte till jkpg för att leka i statsparken... När vi kom fram så började det självklart regna o det skulle va uppehåll fram till eftermiddagen men ack då... Tro det eller ej men det blev A6 kan säga att ja är ganska trött på det stället nu!:) När vi satte ja ut vårat matsalsbord på f-b får se om det är någon som nappar... Vanja åkte nyss till Växsjö o köpt en ny ytterdörr! Fick det av mina föräldrar när vi gifte oss men inte hittat någon vi tyckt om men plötsligt händer det:)


Sol!

Det sägs att det ska bil SOL på TISDAG!! Nu är det bara att hålla tummen:) hade varit skönt att åka till stranden o bada lite innan sem. är slut! Idag har Vanja fixat med staketet.. Tänkte att det skulle göras klart tills nästa vecka men det verkar inte bli mycke väder för att måla:( men upp hinner det komma iaf. Har ritat lite på ett bord till matrummet.. Har varit inne på att byta ett tag men nu ska det bli av tänkte ja!


Jkpg

Idag va Vanja iväg så ja i barnen åkte till jkpg o skulle handla lite. Där mötte vi mormor, morfar i Elias. Ja skulle kolla på matta till tv-rummet o lampor till matrummet.. Det slutade med att ja köpte en plastblomma till Jerimias rum (han slängde ut Julius blommor så ja har fått byta på barnens rum till plast) Matta fanns ingen rolig men lampor hittade ja men ja vet inte.. De stora matta (svarta) på bilden. Vanja kom o mötte upp oss lagom till att det va dags för mat!:) va synd att han missade Ikea.. Han tycker att det är så roligt där:) Jerimia följde med mormor o morfar.. Han skulle klappa får o åka fyrhjuling:) Nu är Vanja o hyr film.. Undrar va det blir för något ikväll? Det har blivit lite av en "vana" här hemma att hyra film på kvällarna:) Trevlig kväll på er!


Samlade igen!

(förra inlägget va från igår men det hade inte skickats så det gjordes nu:) Idag va vi o hämtade barnen.. Så skönt att va samlade igen! Blev hem o gå en sväng så att Mia fick cykla. Efter det va det lek på trädgården o Julius skulle låna cykeln men det gick mindre bra:) Hann med att måla staketet så nu är det bara till att sätta upp alla "pinnar" så att inte barnen kan smita! Ska bli så skönt att slippa all trafik!


Föööt:)

Ikväll är det dags för massa flööt.. Barnen sover borta, igen.. Så nu ska här ätas! Det hjälpte att klaga lite för vädret blev bättre. Både promenad, lekparken, lek på trädgården o klippning av gräs blev av:) skönt att kunna va ute utan att bli blöter! Nä nu blir det film o imorgon blir det sovmorgon innan vi hämtar barnen.


Eviga regnande..

Nu ska det gnällas!!! Va tråkigt det är med allt regn.. Om det bara hade varit uppehåll en dag! Barnen blir ju tokiga att va inne ( o mamman o pappan med) man kan ju inte åka iväg hela tiden heller för det blir ju inte dåligt dyrt.. Kollade på badhotell o det skulle gå på 5500 för två nätter tycker det är lite väl dyrt för det tillkommer ju mat o resa med... Ja hade ju planerat att åka runt till lite olika badplatser men det är inte jätte lockande.. Ja vill ha sommar o ja är ju knappast ensam om detta! Nä det får la bli till att baka lite till..


Ringen!

Idag va vi i Sävsjö o badade med barnen. Alla va glada o nöjda tills vi skulle ta på oss skorna o åka hem.. Varför? Jo mamman fick gå hem barfota... Tack för det din snåle F•N!!! Sen när vi skulle hem så gick det lite fort förbi en kamera så det är bara att vänta o se va det blir för böter för det.. När vi väl kommer hem så hade Vanja glömt sina o Julius badbyxor som vi hade köpt idag.. Det är dyrt att bada!:) Kom ju på att ja glömt att visa min ring! Det är min farfars gamla ring som de inte ens smält ner utan tryckt ihop, minskat bredden o satt i stenar.. Alla stämplar som han hade finns kvar i.. Känns lite kul tycker jag!


Monster Truck

Idag va barnens farmor o farfar här i hämtade Julius. Han ska sova där inatt för vi hade planerat en överraskning till Jerimia:) han är "lite" smått besatt av Monster Trucks... Han har dem med sig när han ska iväg, när han badar, när han sover o de ska va med o titta på film o de ska även kolla när han äter:) så gissa om han blev glad när han förstod va det va vi skulle göra:) Imorgon när vi åker o hämtar Julius ska vi ta en sväng till Sävsjö o bada lite.. Det är ju sådant skitväder så det får helt enkelt bli till att bada inne!


MysPys:)

Idag har det varit en skön dag.. Städande nere (övre får vänta tills imorgo) varit hos Dr. Där kollades leverfläckar vilka va ok.. Sen fick ja en salva till min kära näsa som varit torr sen över tio år sedan men nu tog ja tag i det:) Efter det blev det till att fixa lite till med staketet o tur som man har så bjöd grannen på fika:) tack!! Vi har börjat byta lite rutiner här hemma nu när Vanja har sem. så Jerimia har slutat sova middag vilket slutar med att han brukar somna på soffan på kvällarna. Julius har slutat äta på nätterna ( va nog på tiden han är ju nästan 1 1/2 år) men det har gått bättre än va vi trodde. Ikväll fick det bli pizza o mumsig sallad framför film innan barnen skulle sova.. Det är mys på hög nivå att alla är samlade o kan sitta lugna o glada samtidigt! Nu Blir det soffan för min del.. Trevlig kväll!


Det fungerar!!!

Det fungerar men vilken tid det skulle ta att fixa det då!!! Det har hänt en hel del sen sist! Vi har varit på High Chaparral, kommit igång med att bygga staket, Mia har fått sin älskade cykel o Vanja har gått på sem.. Skönt!! Sen har det självklart hänt massa annat smått:) Nu ska det börja bloggas igen:)

 


Va är det för fel!!!

Va är det för fel!! Kan inte lägga ut bilder från telefonen.. Någon som vet?

RSS 2.0