Stugan

Igår hade vi lek med kompisar här hemma. solen sken och det var helt underbart ute! 
på kvällen var jag och de stora pojkarna på disco! God mat och trevligt sällskap bjöd kvällen på. Både jag och barnen var trötta efter en fullspäckad dag.
Även idag har det varit en fin fin dag med massa sol och värme. Vi började här hemma med lek, pizza och glass ute på altanen. Mätta och glada satte vi oss i bilen och åkte till mormor och morfar i stugan. Barnen lekte och det slutade som vanligt i vattnet! 



Pojkarna stannade kvar i stugan så jag ska åka och hämta hem dem imorgon igen. 
Nu sitter jag och Matilda i soffan och myser under varsin filt i soffan medan Julian springer runt och leker med en ballong:) 

I väntan på värmen!

Även om våren ångrade sig o försvann för en stund  så förbereder vi här hemma för värme o sol! 
Pelargonerna som vi köpte när vi flyttade in i huset står åter i fönstret och sprider lite energi! Underbart!

Har även "beställt" tre lastkragar av mannen som ska bli våra tre små nya land. Ett med smultron, ett med jordgubbar och ett med kryddor.
Även de står i fönstret och nu hoppas vi bara att de tar sig!
Jordgubbsplantor och tomatplantor köper jag senare nere på torget för att göra det lite smidigt;)

Drömmar

Nu när vi börjat prata om att renovera här hemma så börjar jag genast drömma! Mer än vanligt;)
Igår när vi var på Ikea hittade jag en (för mig) en ny serie av lampor som jag fastnade för
Hade passat fint i det "nya köket"

Sen skulle jag vilja ha ett golv (på hela nedervåningen) i betong!
Vanja är dock inte så sugen på det och det är visst väldigt svårt att få till snyggt.. Fasen! Det är ju så fint!!
Får ta och släppa den tanken och komma på något annat..

Dagsutflykt:)

Idag har jag, barnen och mormor gjort en tripp till jkpg. Elvis hade återbesök hos veterinären idag så vi passade på att ta en sväng på A6 med! Har inte varit där sen innan jul.. Julius fick en försenad födelsedagspresent från mormor och morfar, ett par jättefina adidas! 
Jerimia fick han också:) Jeans och en tröja men när vi kom hem så såg jag att det blivit ett hål där larmet suttit:( 
Barnen passade även på att leka lite inne på A6

Även inne på Ikea blev det lek! 
Julius har ju fyllt tre så han kunde vara inne i bollhavet:) De stora stannade där och vi andra gick runt inne på Ikea och kollade bl.a. kök!
Vi vet inte riktigt hur vi ska göra.. Vi har pratat om att sälja men sen har vi även kommit på att vi inte kommer hitta ett hus för samma pris där så pass mycket är gjort... Det senaste vi pratat om är att byta fönster, kök och även golv på nedervåningen... Även ta ner en vägg men sen är vi glada o nöjda;) 
Vi har kollat lite på olika kök o det vi kommit på är att det blir skåp på ben, vattnet ska flyttas till fönstret, en ö ska in, inga överskåp utan hyllor, vitt kakel, inbyggd diskmaskin, en smeg kyl/frys... Men som sagt inget är bestämt!;)
Detta är super men inte riktigt:)



Grenen;)

Igår åkte vi till Ekenässjön och låg över natt. När vi kom hem idag till lunch så åkte Jerimia vidare ut till Flisby. Han ville åka till mormor och morfar och sova själv en natt. Känns som att det kan vara bra för barnen att dela på sig ibland.. De leker alltid tillsammans här hemma och de går på samma avdelning på dagis. Det är även skönt att kunna lägga ner all energi på två barn ibland..

Vi här hemma gick tidigare idag på en lång och blåsig promenad. Det som var bra med att det blåste så pass var att jag kunde passa på att plocka lite ris nu till påsk som ändå blåst ner:)
Nu när vi håller på att göra om lite här hemma (igen:)) så hade vi bestämt att det skulle vara modernt/stilrent.. Idag kom det dock in lite skog.. Igen..
Kan inte hjälpa det men jag gillar det;)



Fredagsmys

Choklad i solen! Kan det bli bättre?


Vår!

Nu tror ja allt att det är vår! De senaste dagarna har det varit underbart skönt ute! Solen lyser, fåglarna kvittrar, blommor har kommit och barnen är glada:) och med våren kommer förkylningar vilket vi tagit del av denna veckan men vad gör det nu när solen kommit!
Både igår och idag har vi lekt med barnens kompisar. Igår var de här och idag var vi ute i lekparken och gottade oss

Det var ett tag sedan jag bloggade men nu har energin börjat komma tillbaka så nu tänkte jag ta tag i det igen.

Här hemma har det stått ganska still gällande huset men även det ska vi ta tag i.. Om vi hinner så ska det målas lite och även läggas lite golv i helgen. 
Idag har jag även (om även endast på Facebook) lagt ut huset på försäljning. 
Meningen är att vi ska lägga ut det "på riktigt" sen när vi fixat lite till..
Vi har inte skaffat något nytt än men vi har pratat lite löst om Ekenäs men vi får se. Vi vill bli av med detta först innan vi skaffar något nytt..

Imorgon tänkte jag se om jag får igång gräsklipparen så jag kan samla upp lite löv och smågrenar som ligger och skräpar. Barnen blir hemma hela veckan från dagis så jag lär få god hjälp;) 

Nä nu blir det till att stänga de blå för här hemma tar vi morgon vid 05.00..
o sen får man ju inte glömma att hållas vaken X-antal gånger per natt;) 

RSS 2.0