Gott o blandat

Min telefon har blivit lite tokig och bestämt sig för att lägga ner kameran så det blir ett inlägg utan bilder,

Känns som att tiden bara springer iväg.. Jag börjar jobba 1.a september och har en fruktansvärd ångest! Det jag har mest ångest över är att Jerimia snart börjar förskoleklass vilket betyder att han inte kan va hemma hur som helst. Känns konstigt att gå och lämna honom medan vi andra är hemma efter eller innan jag ska jobba helg.. 

Påsken va toppen! Fint väder och firande både i stugan och Ekenässjön. Barnen fick ägg både från hönan och haren så de var nöjda de med;)

Idag har vi varit i jkpg och lekt i Stadsparken. Vi passade även på att handla mat när vi va i stan. Väl hemma tändes grillen och vi har gjort allt för att slippa vara inne nu när det är så skönt ute.
Barnen har tvättat sin fyrhjuling och sina utemöbler. Det slutade som det alltid gör.. Vattenkrig!:)

Även denna veckan är en kort vecka. Vanja kanske skulle jobba lite extra på to och fre så vi kan ta och köpa oss en ny bil. 
Barnen och jag får mysa hemma och fixa grillat tills han kommer hem innan det är dags för brasan så det blir Valborg ändå:) 

Vi har varit på Ikea och ritat upp ett kök. Det slutade med att vi ska ta ner väggen mellan köket och matrummet. Som det är nu så använder vi inte matrummet men vi hoppas på att göra det mer med det nya köket. Vi har kommit på några ändringar på ritningen som vi vill göra bl.a. Vill vi ha en Smeg kyl/frys och även ugn! Kommer bli toppen:)

Fönstren och garagedörrar är beställda och sätts in i början av Juni. 

Golv till hallen och köket tittar vi fortfarande efter. Jag vill ha betong hela nedervåningen men det vill visst inte Vanja.. Men något grått blir det nog i kök och hall i alla fall. 

När vi väl sätter igång så lovar jag före- och efterbilder:) 

Nu kryper jag i säng med telefonen så jag kan leta efter min Smeg kyl:) det är sjukt vilken skillnad det är på priser! Hittat mellan 15500-22000 för nya. Gäller att man kollar runt innan man beställer..


Fredag

Igår var vi på ÖppnaFörskolan. Barnen är lediga på fredagar och behöver lite rastning:) 
Tidigare har jag försökt sova när de stora barnen är på dagis o Julian ligger o sover. Nu har han dock kommit på att han ska hoppa den sömnen och leka istället så vi har varit i väg på ÖppnaFörskolan även på onsdagar bara han och jag:) man märker att han blivit äldre och att han tycker att det är roligt att träffa de andra barnen!
De hade fått in lite nya saker nu med. Snickarbänken var favoriten hos både Julian och Jerimia 


Julius sprang runt som vanligt och lekte med allt och alla;)


RSS 2.0