Lite nytt i garderoben

Idagfånge vi en sväng till stan o handlade lite kläder både till mig o Jerimia. Vi vabådas i stort behov.. Jerimia han växer så det knakar så alla byxor har blivit för 

När vi kom hem så va det bara att packa Mias väska o åka vidare till Ekenäs där han ska stanna tills imorgon.... Ja o lillfisen har myst imassor här hemma men nu är han lagd o ja har dukat fram lite dipp som blev över sen i går så nu blir det fotboll! Heja Sverige! 


Tre för en helg..

Nu blev vi tre här hemma o helgen för pappan har åkt till Göteborg o kommer hem på sön. Julius har somnat o ja o Mia har dippat o ätit popcorn.. Mums:) imorgon blir det nog Ekenäs en sväng så får vi se om Mia kanske ligger över... Nu blir det lite mer fotboll sen blir det sängen för vår del med.. Trevlig kväll på er!

Knasigt:)

Julius huvud försvann.. Men här kommer det:)


Kram!

Besöket hos dr. Ja va hos i dag gick toppen mer om det senare:)
Efter att Vanja åkt till jobbet igen tog vi oss en sväng till Thimons:) Mums! Efter det blev det till att stanna i leka ute i det fina vädret.
Ikväll kom bror o barn från Flisby hit o va kramigt det blev:)


Barnkanalen

Idag kan vi kolla på Barnkanalen igen! Antennen har varit sönder så det har varit blixten för hela slanten här.. Så skönt med tv igen!
Idag ska vi iväg till Tranås dör ha ska träffa dr. en sväng får se om han/hon har något vettigt att säga:) hör enligt mig inte till vanligheterna..
Här hemma har vi lite sjukstuga barnen är dunder förkylda o Julius mage spökar.. Hoppas att det blir bättre snart! Mina små!


Mums!:)

Vanja tog med sig barnen till skogen så då lägger sig mamman framför tv.n med " lite" gott:)


Möhippan:)

Bättre sent än men nu kommer det lite bilder från möhippan.
De kom & hämtade mig på morgonen klädde mig lite fint & satte mig på en cykel... Tycker inte om att cykla:) fick ta mig runt till olika ställen för att köpa choklad, dricka & kondomer.. Sen blev det häst... Är lite små rädd för hästar! Fina att titta på men det räcker.. Efter det va det kroppsmålning & fotografering nere vid Stalpet.. ( det blir det dock inga bilder på:).. Sen va det hem till Tusse för att ta en lång varm dusch för att få bort all färg men ack.. Det va slut på varmvatten:) men van som man är när man eldar med vet så gick det bra ändå:) sen kom det ett gäng goa brudar som anslöt sig till festligheterna o sista anhalten som va Jkpg. Där gick vi ut o åt jättegött o sen blev det dans!
Tack alla ni som va med o fixade denna toppen dagen! Hade skitkul! Hade velat skriva att det får vi göra om men ja tänkte behålla mannen ja gifte mig med:)


Lite nytt i hallen

Lite nytt i hallen från Granit


Lite nytt i hallen

Lite nytt i hallen från Granit


Lite mer bröllop:)

Lite mer från bröllopet:) känns som det kommer bli några inlägg om det:)
Kära Lina & Ella hade smugit upp till vårat sovrum o gjort lite mysigt:) Tack!


Jkpg

Idag va det dags att åka in till jkpg för att lämna in min skit telefon! Har nog haft den i en månad o den strilar redan! Saknar min gamla heliga mobil som inte hade massa finesser vilket gjorde det väldigt svårt att stula!!
Barnen är så trötta så efter gårdagen:)


Bröllop:)

Söta Tusse gjorde de jättefina tårtorna!


Fru Hadzic Kilebrand:)

Nu har man blivit fru Hadzic Kilebrand:) Vi planerade att va på åsensby men ångrade oss i sista stund o valde att vigas i Vetlanda på samma ställe som vi träffades första gången för 10 år sedan. Hade fruktansvärt tur med vädret! Det började dugga när sista bilden skulle tas o sen öste det ner!
Tack alla ni som va med i gjorde våran dag till en av de bästa!


Del av dukning..

Nu börjar det dra ihop sig! Imorgon blir vi man o fru! Det börjar bli klart här hemma blommor klart, dukning nästan klart (det ska dit lite blommor med) maten förberedd o städ klart! Men det är en del kvar tills imorgon med... Hoppas att allt hinns så man inte behöver stressa allt för mycke:)
O Gud vet va ja saknar barnen! Va i Flisby en sväng idag så ja fick mysa o pussa på dem lite... Mina underbara!


Nyfiken!

Igår kom detta på posten! Underbara Sofie o Thomas hade skickat det till våran bröllopsdag på lör... Gissa om det är jobbigt att hålla fingrarna borta! Som tur är har ja massa städ, tvätt, mat, blommor o annat smått som ska fixad för morgondagen:) annars vet ja inte om ja klarat det:)


Gränna

Idag kom vi på att det va dags att hitta en plats för vigseln på lördag så vi åkte en sväng till Åsensby. När vi skulle åka hem så kom vi på att vi kunde ta en sväng till Gränna! Det blev att titta på båten som precis skulle åka, lite mat, polkagris till barnen o glass till oss vuxna:) mysig dag!
Ikväll blir barnen o ja själva här hemma för Vanja ska till Tranås i spela.. Få se va som ska hittas på...


Hudson hornet..

Idag åkte vi en sväng till parken o kollade på lite gamla bilar i traktorer.. O Jerimia fick se Hudson Hornet:) gissa om det det va någon som blev gas! Någon Blixten eller Bergan såg vi dock inte...:)


Lampa..

Idag när vi va på Ikea så hittade ja lampor till matrummet. Hade velat ha två stycken över bordet.. O billiga va de med 299kr styck! Hade dock velat måla dem lite:)
Va väldigt rörigt på Ikea i dag för de håller på att bygga om.. Nu ska man behöva gå runt ännu mer..


Bus på A6

Idag blev det en tur till jkpg.
Ett besök på Granit! Lite fint fick ja allt med hem... Undra om Vanja blir glad:)
Sen blev det självklart bus för barnen!


Matvrak Julius:)

Julius är raka motsatsen mot sin bror han vill inget annat än att äta:) Idag har han varit uppe på köksbänken i hämtat både köttbullar, korv o tårta.. Man kan tro att vi inte ger honom mat men tro mig det gör vi! Men det är skönt att han är matglad iaf.
Jerimia följde med mormor hem när hon va här innan i där ville han stanna så det va bara att ta en tur till Flisby o lämna lite grejer till honom. Han hade fullt upp med att åka fyrhjuling, mc o raggarbil:) Hade hoppats på att få med mig mina lampor ja ska ha över matbordet men ja fick inte tag på han som har dem men kanske imorgon! Tänkte att ja skulle ha tre stycken grislampor som ska spurtas i mattsvart.. Blir nog bra tror ja!
Nu blir det till att sätta sig i soffan o vänta på att Julius ska somna sen blir det till att måla lite...

 


Första jordgubbarna!

Idag hade mor min med sig jordgubbar när hon tittade förbi en sväng här hemma.. Åt det för ett ta sedan men hon hade köpt svenska o va goa o vilken skillnad! MUMS!


Jkpg

Idag blev det en sväng till jkpg för att handla bara tråkiga saker:( o Vanja va med! dammsugare, mopp o antenn... Alltid lika roligt när allt pajar på en gång... Barnen tyckte iaf. Att det va bra de handlade varsin monster truck o sen delade de ut ballonger på A6. Vi tänkte även tänkt att kolla på en ny bilstol till Mia men han hade tröttnat så det får vänta tills nästa gång..
På tis kommer mattan ja beställde för ett par dar sedan o ja hoppas att det blir bra! Tråkigt att behöva skicka tillbaka o krångla!

Nu har Vanja lagt sig en sväng så ska nog ta o fixa lite käk till oss tror att han kan behöva det:)


Min blivande make...

Svensexan... Undra hur mycket som minns idag:) han kan ju kolla med de andra så kanske de kan lägga ihop minnen o komma ihåg det mesta iaf:)
Han har ju en fin bild med svärmor med:)


Mys kväll

Ikväll har varit en jätte mys kväll! Mys, mys, mys:)

Vanja i de andra grabbarna kom förbi en sväng o de verkade haft skit kul under dagen o får det nog under kvällen med! Ett litet problem är att Vanja glömt sina nycklar o han lär höras när han kommer hem:)

Pojkarna i ja har badat, smaskat på pizza o godis o tittat på film. Nu har sötisarna somnat så ja sitter o slappar i soffan o tittar på Games of Thrones... så spännande så! Om ni inte tittar på den serien så börja med det!!

Snofsen har somnat hos mamma på soffan.. Han va lite ledsen när han skulle sova i ville att pappa skulle komma hem o leka:) mammas lilla god:)


Svensexa

I dag vid tio tiden kom det ett gäng grabbar o hämtade Vanja för lite svensexa.. Barnen o ja åkte till mormor o åt lunch det kallar ja lyx!
Vi pratade om pizza ikväll men det kanske borde vänta tills imorgon.. Kan tänka mig att Vanja kan va sugen på det då:)
Vet inte vad man ska göra när det är sådant tråkigt väder men vi har bytt o planterat lite blommor.. Alltid något... Det lutar åt något bak kanske...


Pulka i Juni...

En annan är glad att det är "sommar" men Julius är som besatt av sin pulka så det va bara till att ta in den så det blev lite lugnt här hemma:)


Bääää..

Igår vaknade ja o mådde skit men det fick lösa sig genom att ta med sig barnen till Flisby så att mamma kunde hjälpa mig lite..
När morfar kom hem blev det en sväng på fyrhjulingen för att klappa lite får o när vi ändå va på ett så hittade vi några höns med:) Jerimia lyckades klappa en höna (utan att någon va tvungen att hålla fast den) Det trodde ja aldrig att den skulle gå med på...

(vi har kommit på att det inte blirnågot med huset ja skrivit om..)

Idag känns det bättre så idag blir det något så roligt som städ här hemma... mindre kul men det måste ju göras..

image description

image description

image description

RSS 2.0