Alla❤️dag

Inatt vaknade Jerimia x-antal gånger pga. att han hade ont i öronen.. Öroninflammation igen! Stackarn hade det för ett par veckor sedan och nu har skiten kommit tillbaka..
Trots detta kände vi att vi skulle hitta på något då det är alla❤️dag idag💕
Vi packade in barn och fikakorg i bilen och åkte till Eksjö där vi skulle ha en heldag i lekparken.
Solen tittade fram och humören var på topp!



Efter kanske 30minuter kom jag på att jag och Vanja skulle gunga på en "dubbelgunga" där man sitter på varsitt bildäck och så far man upp och ner vart om vartannat.. Det gick toppen tills Vanja skulle hoppa av och jag for ner och fick både mig och mitt däck över min fot.. 
Nu haltar ja runt här hemma med ond fot men vad gör det när man fått vara barn på nytt en stund! Även om det var en väldigt kort stund🤓 
Nu ligger barnen i sina sängar och sover sött och jag ligger och funderar på om jag ska flytta över till Jerimias säng så att jag är på plats om han vaknar inatt och har ont
 ❤️Mammas underbara❤️

Trevlig Alla💕dag!


Bytt till nytt;)

Nu tyckte min kära man att det fick vara nog och köpte en ny telefon till sin kära fruga:) Jag tyckte att den gamla var ok men när ja varken kunde ha appar, ta kort inte alltid ringa eller ta emot samtal eller meddelande så tröttnade han.
Detta innebär att jag nu kan blogga igen vilket jag kanske inte brytt mig om att jag inte kunnat göra men när jag nu varit inne och läst så är det ganska kul att ha en liten "dagbok" som man kan gå tillbaka till och kolla i!

Det har hänt mycket sen jag skrev senast men pallar inte att gå igenom allt utan börjar från idag istället:)

Idag åkte Vanja iväg på förmiddagen o kommer först hem inatt. Han har ett nytt band och de har spelning ikväll.
Innan han åkte fick jag blommor:)
Han är inte mycket för blommor han.. Tror att jag fått blommor tre gånger innan av honom på 13år! Han tycker inte att man ska ge så ofta för det förstör överraskningen:)

Någon som brukar köpa blommor lite oftare är min mor! Hon är inte hemma imorgon så hon lämnade av en blomma idag!
Det var inte igår man fick så mycket blommor! Tack kära ni❤️Här hemma har Julian bjussat på middag bestående av falukorv av olika slag
Supernöjd! SverigesYngstaMästerKock!

Nu är barnen duschade, myset på bordet så nu ska här grisas😜
Trevlig lördag!!


RSS 2.0