Tåg:)

Idag skulle Vanja o Jerimia åka o bada men Mia ville inte så Julius åkte istället.
Mia o ja tog tåget till Vetlanda. Första gången med tåg!:)
När vi kom till Vetlanda blev det till att gå i affärer för att titta efter lite kläder. Jerimia tröttnade dock väldigt fort o tyckte att det va pinsamt att gå i affärer:)
Det slutade med att vi tog en fika istället!


Disco

Ikväll har pojkarna varit på disco! God mat, mycket lek o dans:) känns som att både vi o dom kommer att sova gott inatt!
Imorgon blir det Ekenäs. Vanja o Mia ska vidare till Sävsjö för att bada. Vi ska även lämna hundarna till ett par som ska ta över dem.. De ska flytta ända till Norge! Tror att det blir bäst för dem att hamna hos ett par som verkligen har tid för dem! Känns dock lite konstigt o overkligt än.. Men man vänjer sig nog.. Nu blir det till att lägga barn o sen blir det lite slappande i soffan...


Kalas

Idag har vi haft det sista av tre kalas för Jerimia! Med tanke på skick så orkade ja inte baka så mycke så Mia tog med sig pappa till Konsum o handlade lite:) alltid lika roligt att få välja själv!
Efter att ha lekt massa med kompisarna så somnade Julius utan några problem o Mia har landat i soffan till en film..
Ikväll blir det disco för barnen på värdshuset o även lite buffé:)


Ö-f

Idag när Vanja lämnat Jerimia på dagis fortsatte vi andra till Ö-f så att Julius fick leka av sig lite:) han hade jätteroligt o lekte o fikade i massor:)
Snart blir det till att hämta Mia på dagis!


:)


Segt..

Ännu en dag då det inte blivit gjort.. Visserligen dammsög ja efter frukost men efter det gick ja o la mig ett par timmar igen:)
Följde med mamma som handlade lite kläder sen blev det en fika efter det. När vi skulle gå där i från så ringde Ella som skulle in o fika med barnen så då blev det till att stanna kvar o fika lite till:) nä så farligt va det inte.. Tog faktiskt bara vatten då:)
Nu blir det tända ljus o mys i soffan!
Vanja är o köper blöjor o man kan ju hoppas på att han får med sig något gott hem:)


Sängen

Igår åkte ja o barnen till Moa o grattade henne på 6 årsdagen. Blev lite tårta, barnen fick godispåsar o sen massa lek:) så glada o nöjda så!
När vi kom hem så passade vi på att plocka lite ute i det fina vädret. Ja o Mia skulle ta bort alla äpplen under träden men han tröttnade efter en minut så det fick ja klara själv:) klarade inte av att böja mig o plocka upp alla o att kratta bort dem va för tungt så ja tog en bandyklubba:) så nu är ja en höjdare på det:)
Men idag blir det inte mycke gjort! Tror att det blir till att ligga mestadels av dagen.. Tråkigt men sant...


Hyllan

Idag skulle vi åkt på kalas hos Moa men hon hade feber o ja hade inte orkat åka ändå:(
Vi åkte till Ekenäs istället o Vanja passade på att åka o handla lite mat medan farmor o farfar passade barnen. En annan hamnade i sängen o gud va skönt det va!
Efter vi kommit hem så har det inte blivit mycke gjort.. Vanja har dock fixat upp hyllan i matrummet o det fick räcka för idag!
Snart blir det till att lägga barnen o mig själv med för den delen:)


Hemmaplan

Då va vi samlade på hemmaplan igen:)
Slagit in paketet o packat upp så nu är det strax dags att ge barnen lite kvällsmat.
Vanja har lagt sig en stund men ja hoppas på att han kommer upp igen så han kan hjälpa mig att sätta upp en hylla:)
Senare i kväll blir det ju självklart Körslaget heja Vetlanda! Heja Omid!:)


Fika:)

Har dock inte fått med det ja ska men paket o salva till mig är fixat. Nu avslutas det med fika innan ja ska hämta badpojkarna:)


Bad o shopping:)

Snart ska vi åka in till jkpg. Vanja o Dino ska ta med barnen o bada.
Ja o ja tror Jossan (om hon inte tänkt fika) ska gå i affärer.. Skulle behöva ett par byxor.. Jeansen från tidigare graviditeter är faktiskt förstora! Än så länge:)
Behöver även köpa något till Moa som ska ha kalas i morgon. Ser även fram emot en fika där man hinner äta o dricka upp det man köpt sig:)
Nu får det bli till att packa o duscha så man blir redo!


Biltur?

Funderar på om man skulle ta sig en tur idag? Blir tokig av att bara va hemma o ta det lugnt o att sitta o åka runt lite ger ju lite omväxling.
Mia är på dagis o Julius pysslar så just nu är det ganska lugnt här hemma:)
Tänkte se om ja kan sparka ner Vanja i källaren sen så ja får mitt matbord någon gång:)


26+5

Jag älskar att vara gravid! Väntan, längtan att känna sitt lilla barn sparka...
Men va man glömmer mellan gångerna! O tur är nog det:) Det verkar som att Vanja kommer att få va hemma tills Julian kommer..
Idag kom ja på att ja skulle gå o hämta Mia på dagis för att prova i och med att ja inte har någon bil om Vanja ska jobba. Det är inte långt till dagis inte ens en km. tror ja.. Men det va ingen bra ide... Har haft ännu mer onda sammandragningar o tryck neråt sen ja kom hem så det har bara varit till att ligga o ta det lugnt mest hela tiden..
Men nu känner ja iaf. Ingen graviditeten:) även halsbrännan som va det sista som saknades har kommit tillbaka:) men som sagt! Det är tur att man glömmer mellan gångerna! O även om man inte hade gjort det så är det ju värt det när man äntligen får hålla o vara med sin lilla bebis!
Nu blir det till att försöka sova en sväng.. Bäddar ner mig med min sköna värmekudde:) natti


Nyklippt

Nu är även killen nyklippt kan säga att det behövdes:)


Träning

Är ute för Jerimia ville öva på att cykla. Nu kom vi ihåg att ta med oss sparkisen till Julius med men han verkar inte riktigt förstått än hur man gör:) han springer efter Mia med sparkisen i släp:) mammas söta!


Dumlepaj:)

Idag har ja varit med Mia hos Bvc. Han följer sin kurva både på längd o vikt så vi blev så glada så!! Det firade vi med att göra en dumlepaj:) Supergo men väldigt söt! Kan bero på kolasåsen, den vita o ljusa- chokladen som råkade åka på med:)


Gullerigos:)

Jerimia har aldrig varit mycke för att sova med nalle eller snuttefilt utan han har kört på bilar o Monster Truckar! Ibland under man hur skönt det kan va när man har hela sängen full? Just nu är det den nya som han köpte i Gbg som gäller:) sötis!


Slött

Idag blir det inte många knop här hemma från mitt håll! Vanja låg kvar med Julius idag på morgonen o de sov till halv tio! Tror aldrig Julius sovit så länge men det kan va slitsamt med kalas:)
Nu har Vanja o barnen åkt till Eksjö för att handla lite mat o leka en sväng. Skickade med en lite lista som skulle handlas så ja kan ta o baka en dumlepaj med:) mums!


Kalas

Nu har ja o Mia landat i soffan efter kalasat hela dagen:) Ja o Julius har varit på kalas o lekt både ute o inne hela dagen! Han har inte ens hunnit sova så han somnade på vägen hem i bilen..
Vanja o Jerimia kom in en timma efter att Monster Truckarna börjat köra pga att de inte hittade parkering.. Väl på plats tröttnade Jerimia efter femton minuter då han sett att en pojke som satt bakom honom hade en grön Monster Truck... Så det va bara till att palla sig ut igen köpa en likadan till honom o sen åka hem:) Tror att det va lite för högt ( han hade hörselskydd) o lite för mycke folk men ja tror att han kommer att leva på den kvarten han såg väldigt länge:)
Nu blir det att kolla på Körslaget.. Heja Vetlanda... Heja Omid!!:)


Taxi:)

Taxi till Flisby:) en annan få sitta på flaket!


Monster Truck

Nu har de stora pojkarna åkt till Gbg för att titta på Monster Truck:) han fick det av farbror Dino i födelsedagspresent!
Ja o Julius ska på kalas i Flisby så vi har fått ringa taxi i och med att vi bara har en bil o den inte är hemma..


M.Town

Idag har vi varit o busat på M.Town med familjen Reinsjö. Känns som att det är ett bra alternativ när det är dåligt väder o trevligt sällskap gör det ju ännu bättre:)
Vi va inne o handlade lite pyssel på Ekohallen med. Känns som vi haft lite dåligt med det hemma o barnen tycker att det är jätte roligt!
Sen passade vi även på att äta en bit på libanesen.. Superfin mat! O själv tyckte ja att det gick bra med alla barnen men ja vet inte va de andra gästerna tyckte:)
Barnen somnade på vägen hem så nu är det bara att vänta o se när man får lägga sig ikväll!



Bordet

Igår började Vanja att bygga på bordet o idag fortsatte han lite. Det tar lite tid för han kan bara smita ner korta stunder men fint blir det!
Imorgon ska vi till M.Town o leka med familjen Reinsjö barnen är så peppade så! Tycker själv också att det ska bli trevligt att komma iväg lite:)


Gratis:)

Ännu en gratisbox:)


Blommor o tårta!

Blommor o tårta en tisdag.. Kan det bli bättre?:)
Ikväll kom Sofie o Thomas o lämnade lite bröllopstårta som vi missade på bröllopet:) kan ibland tycka att bröllopstårtor kan bli lite mycke men denna va frisk o riktigt go!
De hade även med sig min "tärnbukett" som var/är jättefin!! Fick en plats i köksfönstret.. Känns som att den får vara ifred där plus att man är mest i köket så man ser den mest där:)
Nu blir det till att äta lite ner tårta:)
Hoppas ni får en toppenresa Sofie o Thomas!!❤


?

Tänkte om det va någon som tänkte köpa två lampor till mig så tar ja gärna två sånna hära:)


Frissan

Idag har Mia varit hos frissan o blivit ännu finare:) han va jätte stolt när han satt där i stolen o det bästa va att få välja färg till håret:)


Lite mer bröllop:)

Igår va ja inne i Eksjö halv åtta för hotellfrukost med bl.a. Bruden:) o efter det va det dags att snygga till sig lite:)
Även vi tärnor fick låna smink o annat fix hos frisören. Vi passade även på att dricka lite champagne o klä bruden!
Sen åkte vi tärnor på lite fix för att senare möta brudparet för fotografering..
Liten snabblunch då det även syddes lite..
Sen va det kyrkan! Så underbart fina!
Va även med tre brudnäbbar som va så söta:) Brudgummen sjöng medan vi gick in i kyrkan o brudens far överlämnade bruden.
Sen va det lite fotografering utanför kyrkan.
Festlokalen va jättefin o stämningen va toppen!
Maten va underbart god!
Vi stannade så vi såg bröllopsvalsen men sen va det dags för oss att åka hem men ja tror att det va en toppenfest!
Tyvärr missade vi tårtan men ja tänkte be Sofie skicka en bild:)


Vilodag!

Idag åkte Vanja o hämtade barnen som sovit hos farmor o farfar i och med att vi va på bröllop igår. Själv stannade ja hemma i låg i sängen till ett! Vet inte när man gjorde det senast.. Men det behövdes! Kroppen värkte på alla de ställen efter gårdagen så idag har varit en riktig vilodag. Men det va det värt!!
Har iaf. varit ute o gått en liten sväng så Jerimia fått öva på att cykla sen är det ju alltid skönt med lite frisk luft!


Bröllop

Idag har det varit bröllop för hela slanten med underbaraste Sofie o Thomas!
Bjuder på lite festbilder så blir det mer i morgon:)


Marknad

Idag har vi varit iväg på marknad. Barnen fick varsin bil av mormor.. Sen köpte vi även lite godis, strumpor o plommon. När vi kom hem gav ja mig själv ledigt så Vanja har fått springa efter barnen:) Får se om ja kommer ur sängen imorgon..
Nu blir det vila för hela slanten! O lite plommon på det:)


Mattan!

Nu blev det lite fel igen men men..
Idag fick vi mattan till tvrummet. Blev rätt ok tycker ja...
Bilden ligger i inlägget under! Så det kan gå:)


Matten


Sjukskriven?

Idag va det till att träffa läkaren i Tranås som sjukskrev mig så att Vanja kan vara hemma i hjälpa mig med barnen...
Nu ska bara allt in till försäkringskassan med.. Känns konstigt att gå till läkaren o "klaga" på att man är gravid o inte ens kan ta hand om sina egna barn.. Man känner sig ganska dålig! Man ska ju bara vara glad o tacksam över att man är gravid o redan har två underbara barn här hemma! Så känns det iaf.


Lampor..

Att det ska va så svårt med lampor!!
Varit på återbesök med Elvis idag i jkpg o då passade vi på att ta en sväng på Ikea:) Jerimia hade bestämt att det skulle ätas chokladboll där så det va ju bara till att lyda:) kollade även efter lampor till matrummet.. Har letat efter grislampar men blivit för snål! På blocket vill vissa ha hur mycke som helst (enligt mig) Nu hittade ja ett par lampor som hette Foto. Ganska diskreta men stora.. Ville haft dem i grått men de va slut o tur va det!! När ja kom hem hade ja fått ett mail från en kille som ja hört av mig till på blocket om just grislampor!! Han hade två stycken för 200:- st o inte 800:) han lovade att han skulle skicka dem till mig så nu är ja nöjd!! Funderar dock på att köpa till en till men får se hur det blir med det.
Jerimia va jätteglad när ja hämtade honom på dagis:) De hade firat honom där i dag men ballonger, o han bjöd på fruktspett o hade fått bestämma va de skulle sjunga! Han hade även fått måla en jättefin tavla!!
Imorgon blir det Tranås igen till Mvc..
Men nu blir det till att sova!


Svamp

Idag tog vi med barnen ut i skogen för att leta lite svamp. Har ett ställe där man kan ta bilen gå tio meter o sen är man framme! Smidigt!
När vi kom hem ringde Lotta o frågade om inte Jerimia ville komma till tandläkaren. De kunde endast ha undersökningar idag i och med att man inte får dricka vattnet i Aneby så då går det ju inte att skölja... O när vi ändå va där så kollade de Julius med. Han skulle ändå dit om två veckor så det va smidigt o de va så duktiga så!
På posten idag så kom mitt "gravidbälte" som ja beställt.. Tycker inte att det gör någon större nytta tyvärr!
Nu blir det till att slappa till en film:)


Tomt

Nu vart det tomt i matrummet men vilken tur att Vanja tycker att det ska bli kul att bygga ett nytt:)
Försöker hitta tre grislampor i samma färg med någorlunda lika slitning på...
Visar sig dock inte vara så lätt men jakten fortsätter!


Kalas nr. två

Idag har Mia haft kalas nr. två. Theodor o Tusse va det som va här o lekte:)
Han hade varit med på Ica o bestämt godis o fika men han. (har lagt bakningen på hyllan ett tag)
Dock hann Jerimia inte med o fika riktigt för han fick en allt för rolig leksak:)
Nu har ja fått Vanja till att flytta lamporna över tv-bordet så man slipper att slå i huvudet i dem. Det tog sin lilla tid men nu är det på g.
Ikväll kommer de som köpt matbordet o hämtar det så sen blir det till att bygga nytt. Stolar är fixade men bordet är klart.. Tror att det ska få bli ett för åtta personer när vi ändå håller på!


Trötter:)


Kalas

Idag skulle ja åkt till Stockholm för möhippa men det hade inte gått i det skick ja är i:(
Istället har vi haft kalas för Mia.. För att göra det smidigt så blev det familjepizza o köpt tårta från thimons! Smidigt, gott o barnen tycker om det.
Nu blir detR till att lägga sig en sväng o vila!


Spänd kille:)

Idag har vi en spänd kille här hemma:) klockan halv sex va det dags att vakna... Sen blev det till att öppna paket som Jerimia va glad över att tomten varit här med:) Goa unge!


RSS 2.0