O ett litet kalas till=)

Imorgon är det dags för kalas här hemma igen.. det va drygt en månad sedan Julius fyllde ett men det har varit lite sjukdommar så det kalaset som är med barnens kompisar har inte blivit av men i morgon så!
Idag blev det till att baka till kalaset o självklart fick man go hjäl av mina små gossar!

 
Jerimia läser recept (dock på fel sida...=)...


O lilla ja är bara go o glad mest hela tiden!

När ja va i Stockholm hittade ja lite nytt till våran hall så det va bara att ringa Mio o avbeställa hatt oskohyllan när man kom hem.. Mor, barnen o ja tog en tripp till Jkpg o letade upp affären som även fanns där! Min nya favorit!=)


En liten smygtitt..


Skönt att bli av med den gamla hatthyllan som man bara samlade massa skit på! Det är så skönt att det faktiskt inte går med de här "möblerna"


Skolådorna fungerar även som trummor.. Julius nya hobby=) Öronproppar tack!

Sist men inte minst..


Tack Sofie för en toppen helg!! Den gör vi om snart igen=)!


J%&¤A tåg!

Ja tycker fasen synd om folk som behöver åka tåg ofta! Ihelgen har ja varit hos en vän i Stockholm o hälsat på o haft toppen kul! Vi har varit o kolat på brudklänningar inte till mig utan till henne=)! o sen har vi varit ute o ätit o druckit jättegott! Verkligen en helg ja vill ta i repris.. MEN.. När ja skulle ta tåget hem så blev det mindre smidigt.. Tåget va försenat så vi lullade lite men sen när vi tittade igen så hade det gått tillbaka till första tiden så vi sprang till tåget men det va dock inte tåg där för det hade åkt sin väg.. Men vi löste det genom att ja stannar en natt till o tar tåget hem imorgon, barnen får sova hos mormor så kommer de o hämtar mig i Nässjö imorgon. Hoppas att det går imorgon!
Har beställt en sko/hatthylla på Mio men har ångrat mig för ja har hittat annat som Sofie ska få ta med sig hem i Påsk=)! Ska bli så kul!!
Trevlig kväll på er!

Soffan!

Äntligen så kom soffan!


Skönt att slippa sängen=) Vi ska ta o köpa andra ben till den men det va dessa som földe med vid köpet o vi har inte varit på ikea efter det så det får bli nästa gång man åker dit. Just nu har vi lastpallar som bord (en väldigt snodd idè av en kompis,Zara men ja tyckte det va så fint) men de ska bytas ut! Vanja tyckte inte om det lika mycke.. Män!=) Men vi har inte hittat något än.. Nya gardiner (det skulle ja vilja ha i hela nedervåningen) o sen en matta ned..=) sen börjar det bli klart!

Idag har vi haft en riktig utedag. Så skönt! Barnens kursiner från Flisby va med ute på promenad o lek uppskattat både av barnen o mig!


Lite nya krukor till matrummet kom med hem efter promenaden!=)

Ångrade mig när ja kom hem så när Vanja kom hen så gick vi ut igen o ja o Julius tog en sväng till blomsteraffären för att köpa en kruka till tvrummet med=)

 
O det blev samma stil o ja tror att det blir en promenad till inom kort så ja kan köpa med mig till hallen nere med=) skulle passa fint ihop!

Nä nu ska det mysas! Nati på er alla!

 


Måndag!

Idag har vi fått hålla oss inne hela dagen då Julius snorig igen o det varit dåligt väder ute.. O inte nog med det utan Jerimia körde på honom med så att han ramlade...



Kan säga att det inte va så lätt att sätta ett plåster under en snorig näsa=)


Ikväll är sista kvällen som sängen får va i tvrummet för i morgon kommer våran soffa! Det ska bli så skönt!! Nu måste ja bara sätta igång med bordet=)

Råkade även sälja hatt- o skohyllan.. Har hittat en på Mio som skulle passa bra här hemma så ja ringde dit o kollade om den fanns hemma.. O nej det gjorde den inte.. Den kommer 8.e Juni!!=) Så nu ligger det kläder o skor över hela hallen... Frågan är om man ska beställa en o vänta i två månader eller om man ska tänka om? Men ja gillar verkligen den ja hittat!!! Tänkte att ja kanske skulle kolla i Stockholm i helgen när ja är där.. Om den finns där så ska det bli spännande o se hur man får med sig den på tåget=)

Nä nu har ja förtjänat en dusch efter ett svettigt spinningpass! Skönt men svettigt!=) Sen ska det sovas tidigt här hemma då barnen verkar missat att man ska sova på nätterna...=)..



Skön dag!

Idag har det varit en riktigt skön dag! Barnen har varit goa, glada o lekt massor ihop. Vid 11 va det duschat städat, skurat o klart! Så när Vanja kom hem va det bara att äta o sen gå ut! En lång o skön promenad ner till ica o Jerimia va jätte duktig o gick ner o hem utan tjat!

Nu har Julius somnat vanja tränar o ja o Jerimia sitter o tittar på film! Mys på hög nivå!
Sen får ja ju inte glömma att det kom förbi en liten söt bäbis med innan idag! massor söt! o då va Bea mer sugen igen!... attans!=)


Älskade små!

Nä nu ska här mysas!!
Go kväll på er!


Vår?

Vår? Kalla det va ni vill men underbart är det! De två senaste dagarna vill ja ha om igen! Igår gick vi ut vid tio o gick in vid fem! kan det bli bättre.. Det sovs i vagn, åts o fikades ute så underbart!!


Cooling=)


Passar på att skälla lite på brodern med!=)


Idag blev det dock inte lika länge ute men en promenad till bvc där lillfisen fick sin spruta.. stackars liten så ledsen han blev.. sen picnik i lekparken o lite bus med såklart=) Det blåste dock en del så sen fick vi bli inne..
Vårvädret gör även att man vill fixa inne tycker ja så idag fick kylen sig en omgång o det är inte så jätte smidigt när lillen vill sitta i o leka=) Gullet!

Nu blir det till att lägga sig en sväng! natti på er!

Kalas=)

Denna helgen har varit full av roliga saker!

Igår va det lite kalas för Julius igen. Det är svårt att få ihop så att alla kan komma på samma gång när det är många barn med förskylningar.. men då blir det ju bara fler kalas o det tacker inte pojkarna nej till=)!


Kom på att det skulle va kalas ett par timmar innan det va dags o som tur är så har man lite att ta fram ur frysen men lite bak blev det så klart!


Sötisen har lärt sig att klättra upp på stolar o vidare upp på bord..Mammas lilla bäbis!




Efter kalaset bar det av till Ekenäs o senare utgång! 
Bra helg!

 Nä nu är det dags att gå o vila sig=) Natt på er!


Kära lampor=)

Kära lampor=)


Har haft span på ett par lampor till maatrummet ett tag o nu va det dags=)


Nu ska det bara in lite nya krukor o blommor till sommaren=)
Bröllopsfesten ska ju va här hemma så nu ska här fixas=)!

Ihelgen ska ja kolla på lampor till taket få se om det är något ja kan fixa till! Har letat o letat men nu kanske ja har funnit=) Hoppas Hoppas!

Nä nu får det bli tee o slappa i "soffan" resten av familjen sover så det är konstigt tyst! men det blir en tidig kväll för mig med.. natti!


Sänggavel!

Nu har vi fått upp sänggavlen som ja tjatat om att ja ska bygga.. O va kul det kan va att såga o skruva!!=)


Min bror fick komma o hjälpa oss att bära upp den.. hade lite svårt att få upp den till sovrummet då ja ville ha den 270 lång=) Men va de kan pojkarna! den kom ju upp!


Ja tänkte åka o köpa mig två plåtpallar o ha till sängbord.. tror att det kan bli fint! tror att det får bli svarta! först tänkte ja grå men ja vet inte..

 


Rensning=)

Finns det något skönara än lite rensning i hemmet? Det är så skönt att bli av med det gamla o få in lite nytt till våren!

Denna gånen ska det säljas på loppis i Anneberg. Även om man inte får så mycke sålt så är det alltid roligt att träffa massa folk!




En liten del av det som hittades idag som ska få följa med..

O nu till Åland! fasen va kul det va! Massa dans o glada människor! O maten va ju hur bra som helst! Det ska göras om!! O inte minst... ett litet frieri=) Till sommaren blir man fru=)!
(mer m detta lär ni ju få läsa om)

Trevlig kväll!

 


All night long!

Party! Nu bär det av till Tranås för att sen ta bussen o tillslut båten!


Nu har det korkats upp! o kl. 18:00 ikväll åker båten o då ska det dansas!! Fabian va kul det ska bli!
Ha en bra dag/kväll alla! ( Det ska ja=)


Vårkänslor!

Vilket väder det har varit! kan man få annat än vårkänslor? Bilen städad, vagnen städad o fönstren snart klara! Skönt! Julius har fortfarande feber men han fick följa med ut en sväng ändå o va glad han blev! Få hoppas att han är pigg imorgon så att han kan följa med Jerimia på disco imorgon=)


Pappan o Jerimia åkte ner till byn o köpte en överraskning till sjuklingen=)


När man är sjuk så får man ge dem det de vill äta=) Det va mest sylten som gick ner men ändå=)

Det är så himla svårt att veta va man ska hitta på med barnen när de inte är helt pigga.. det blir det gamla vanliga lera, måla o baka.. Men om man bara låter de va så ser man snart att de är duktiga på att leka själva o ihop men man vill så gärna va med o styra o ställa=) Man känner sig lite dålig när man inte aktiverar dem även om man inte behöver göra det!

Jerimia fick bla. tre monster trucks när ja kom hem från Ullared o de släpper han inte i första taget=) De är med o handlar mat, är ute o går o i sängen när det ska sovas=)  Va skönt det är när man kan göra dem så glada!

Ikväll kommer ja nog somna som en stock! Har varit i vär o tränat mig trött så då sover man ju extra skönt o i morgon blir det spinning=)!
Nä trevlig kväll!


RSS 2.0