Mammas lille pojk

Idag va mammas lille pojk med mormor nere på byn o handlade.. Ja o Julius passade på att lägga oss en sväng så skönt! Ja har kännt mig seg ett par dagar o nu tog ja tag i det o kom fram till att ja fått feber.. SKIT!

När de kom hem igen hade de med sig fika o Jerimia hade handlat blommor till sin mamma!=)


Han hade valt själv! Han kan min pojk=)

Finaste kocken!

I dag har vi varit hos barnens kompisar på kalas! Så skönt att komma iväg lite o att barnen får leka av sig riktigt!
Sen ska man ju inte klaga när man får massa gottigt att fika på=)! Det gillas!


Världens sötaste kock "bjuder" på fiskpinnar!


O nej! pannan är inte på! Både spis, panna o fisk är kall! (men tillagad)

Nu ska det mysas i soffan med tee o filt! Skönt!

Planera o planera!

Nu planeras det för fullt här hemma.. Inför bröllopet så klart!
Hotell är bokat så det blir en mini resa=) Göteborg helgen efter bröllopet.. Klarar oss inte längre från barnen=)
Rinen är beställd!
Inbjudningarna är klara!


Flaskpost fick det bli=)

Sen har vi fått in vårat nya skåp med!!


Det som flyttade ut!


O det som fyttade in!!
Ihelgen ska det in nya lampor o sen letas det plåtstolar på högvarv här hemma! Det gillar vi!=)

Nä nu ska det bakas för imorgon ska vi på kalas!


Till bröllopet!

Idag har vi varit i Ekenässjön o firat påsk. Men innan det så hann vi med en sväng till Jkpg=) O tro det eller ej men vi hittade lite.. Något som va lite tråkigt va att ja skulle köpa lite porslin på Ikea (Arv) men det va slut o kommer in om en månad! Vilken tur man har då!! Får hoppas på att det verkligen kommer då för annars blir det tajt om tid o de kunde inte garantera något=( Ja ja det är bara att vänta o se ja får ta o skaffa en plan B med ifall det skulle skita sig..


Här är lite av det vi fick med hem idag som ska va till maten! Man får gånga vissa saker ett antal gånger som glasen o vissa skålar.. Köpte även vita "dukar" vi gjorde som de flesta o köpte vita lakan på Ikea så att det bara är att använda, barnen kan slabba bäst de vill o sen slänga! Det gillas!

Ikväll blir det till att arbeta på plan B...
Hoppas ni haft en bra Påsk!

Påsk i flisby

Idag bar det av till mor o far i Flisby för att ses o fira påsk! Barnen tyckte det va jätte roligt att träffa alla barnen o busa i massor=) Även vi vuxna tyckte att det va ganska kul när vi gick ut o körde fyrhjuling.. kan ju säga att barnen tröttnade innan oss=) Jerimia tyckte att det va lite otäckt att åka.. Han är rädd för skogen! Kan inte fatta det han har varit med ute i skogen innan han kunde gå! Ja älskar att gå o pilla i skogen! Tror att det är något som han blivit rädd för efter en film eller något men ja jobbar på det=) Julius däremot tyckte att det va jätte kul! Han kan man nog få med fler gånger utan att tjata=)



Tårtan ja o pojkarna bakade igår fick sig en sista piff innan avfärd!

Imorgon ska vi till svärmor o svärfar i Ekenässjön för att fira påsk där o sen är det färdig firat för denna gången=) 
Barnen somnade så smidigt så ikväll o ja sätter mig i soffan o väntar in Vanja som är o tränar o sen blir det till att gå igenom alla korten på kameran o datan så att man kan framkalla lite.. har fortfarande inte fixat jul o julius födelsedag! O efter det blir det film=) Skönt ska det bli! Ha en bra kväll! 

Top Model=)

Idag har det varit en inne dag.. Tråk väder!!
Men lite har man hunnit med bla. måla ägg att ta med till farmor o farfar till dukning=) Pratat med Tusse om våra tårtor till bröllopet.. De kommer bli så bra o tro det eller ej men ja sa att hon kunde göra dem som hon ville! Ja kan knappt tro det själv=) Men det kan va pga. att vi känner varandra sen vi va bäbisar o hon känner mig ganska väl o vet va ja brukar gilla=) Det kommer att bli toppen o hon ska även baka eget till Jerimia så ja behöver inte tänka på det heller=)! Tack kära Tusse!!
Har även kollat upp vilket o var ja ska köpa allt till dukning... glas, vinglas, ölglas, tallrikar, skålar, fat av olika slag o dukar!.. Oj oj det blir att lyfta på madrassen=)

Har även klippt mina små kära pojkar!


O när man har ny frilla måste man ju få lite färg med=) Sötis!


Tror att telefonen kommer ringa sig varm imorgon från Top Model=)

Nu blir det en Breezer eller två medans ja o min kära letar efter hotell.. Tänkta tt vi skulle ligga borta helgen efter bröllopet. ja har inte fattat varför man ska åka samma dag? Ja vill ha en hel helg istället när allt lagt sig=) Bara vi!!

Ha en bra Långfredag!

Glad Påsk!


De finaste påskkärringar som finns!


Syskonkärlek på hög nivå=) Mammas underbara!

Glad påsk på er! Hoppas ni får en toppen helg!

 


AjAjAj!!

Idag kom mormor på besök o va hade hon med sig tro?...


Jo choklad till Mia! tro det eller ej men det är inte mycke kvar av den o ja som skulle ha den när ja bakar till påsk=) Ja ja det får bli en tripp till Eksjö o köpa ny.. Innan hade de chokladen Jerimia kunde äta här i Aneby på Ica men den har de tagit bort! Dåligt!

O medans Jerimia gottade på chokladen så fick Julius mumsa på ...


Jo på sina russin som han älskar över allt annat=)
O varför barnen sitter utan tröjor är för att de har dansat till hårdrock=) Därav tatueringarna=)

Idag har vi varit nere på byn o köpt hem fix till en tårta som ja lovat mor att göra tills på sön. då vi ska ses alla o fira påsk... sen passade vi på att ta oss lite kebab! det va inte igår det men den satt fint den=) Blir lite nyfiken på va det kan finnas för fint inne i den nya inredningsbutiken som ska öppna här i byn till påsk! nu har de iaf. tagit bort lite papp från fönstren så man får sig en liten smygis=)

Ikväll hade flickorna på gymmet bytt ut passet som ja brukar gå på på ons till ett som ja inte kommer ihåg va det hette men gud va jobbigt det va!!! men kul med=) men AjAjAj va ja kommer ha träningsverk efter detta!

Idag har vi skickat iväg alla papper som måste fixas o även pratat med våran vigselförrättaren vi ska ha så nu har vi ett datum! Vi har även en plats men ja ska ringa dit o kolla lite mer hur det blir mer exakt=)! Nu börjar det hända saker=) Vi har också kollat på ring o NOG kommit fram till vilken det blir.. Har lite planer runt den med! Å va det är kul att planera=)!

Nä nu tar ja kväll! Ha det fint alla!

 


Mys på hög nivå=)

Idag har det varit mys på hög nivå här hemma!



Jerimia fixade äggen till kvällen o han va så stolt när pappa kom hem o fick ett av dem=)

Mamman passade på att städa, torka golv o bädda rent under tiden.. Va fort det går när man inte får hjälp av de små=) men man får ju va glad att det hjälper till bara det håller i sig tills de blir äldre=)!

 
O sen hann ja ju med att mysa lite med den lille med=)
Jerimia lägger sig senare på kvällen så då får man lite egen tid med honom men det är svårare att få det med Julius men ibland så lyckas man med det med!

Nu ska det drickas tee o planera staket som ja hoppas ska börjas bygga på i helgen mellan allt ägg o godis=)
Sen måste man ju titta lite på familjen annorlunda med! fullt ös va det där!

Go kväll på er!

RSS 2.0