Evigt farande för lite vatten..

Idag packade jag in barnen i bilen för att åka och bada i Movänta. Tanken var att Vanja skulle komma efter jobbet och vi skulle passa på att äta lunch där och fira att Vanja gått på semester! 
När vi kom till Eksjö gick vi in på DollarStore och handlade lite badleksaker och fika. När vi väl kom till Movänta och vi kom till stranden frös barnen så det var bara att packa in dem i bilen igen och åka vidare..
På vägen hem stannade vi till i Skullaryd istället.. Som tur var så va det inte lika blåsigt där! Barnen både badade och fikade. Det gick riktigt bra att vara själv med dem där det var inte jättelänge innan Vanja slutade. Vi satt precis vid strandkanten och bryggan låg så att de inte hade så stor plats att fara iväg på..





Lunchen vi hade planerat sket sig rätt rejält och vi åkte hem och värmde upp lite färdigmat istället. Nu längtar jag efter ett kök!

Ikväll är Vanja i Vetlanda och ska gå ut med några kompisar. Själv tänkte jag snart krypa ner i sängen med de stora pojkarna.. Mys på hög nivå!;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0