Måndag!

Idag har vi fått hålla oss inne hela dagen då Julius snorig igen o det varit dåligt väder ute.. O inte nog med det utan Jerimia körde på honom med så att han ramlade...



Kan säga att det inte va så lätt att sätta ett plåster under en snorig näsa=)


Ikväll är sista kvällen som sängen får va i tvrummet för i morgon kommer våran soffa! Det ska bli så skönt!! Nu måste ja bara sätta igång med bordet=)

Råkade även sälja hatt- o skohyllan.. Har hittat en på Mio som skulle passa bra här hemma så ja ringde dit o kollade om den fanns hemma.. O nej det gjorde den inte.. Den kommer 8.e Juni!!=) Så nu ligger det kläder o skor över hela hallen... Frågan är om man ska beställa en o vänta i två månader eller om man ska tänka om? Men ja gillar verkligen den ja hittat!!! Tänkte att ja kanske skulle kolla i Stockholm i helgen när ja är där.. Om den finns där så ska det bli spännande o se hur man får med sig den på tåget=)

Nä nu har ja förtjänat en dusch efter ett svettigt spinningpass! Skönt men svettigt!=) Sen ska det sovas tidigt här hemma då barnen verkar missat att man ska sova på nätterna...=)..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0