Vårkänslor!

Vilket väder det har varit! kan man få annat än vårkänslor? Bilen städad, vagnen städad o fönstren snart klara! Skönt! Julius har fortfarande feber men han fick följa med ut en sväng ändå o va glad han blev! Få hoppas att han är pigg imorgon så att han kan följa med Jerimia på disco imorgon=)


Pappan o Jerimia åkte ner till byn o köpte en överraskning till sjuklingen=)


När man är sjuk så får man ge dem det de vill äta=) Det va mest sylten som gick ner men ändå=)

Det är så himla svårt att veta va man ska hitta på med barnen när de inte är helt pigga.. det blir det gamla vanliga lera, måla o baka.. Men om man bara låter de va så ser man snart att de är duktiga på att leka själva o ihop men man vill så gärna va med o styra o ställa=) Man känner sig lite dålig när man inte aktiverar dem även om man inte behöver göra det!

Jerimia fick bla. tre monster trucks när ja kom hem från Ullared o de släpper han inte i första taget=) De är med o handlar mat, är ute o går o i sängen när det ska sovas=)  Va skönt det är när man kan göra dem så glada!

Ikväll kommer ja nog somna som en stock! Har varit i vär o tränat mig trött så då sover man ju extra skönt o i morgon blir det spinning=)!
Nä trevlig kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0