Fönster dag 1

Idag åkte jag och de två små barnen och hämtade Jerimia och mormor sedan fortsatte vi in till Nässjö för lite shopping. Vi behövde få hem lite engångs tallrikar och bestick innan torsdag då rörmokaren kommer och kopplar bort vattnet i köket. Vi köpte även lite mat som är smidig att ha hemma när man inte har någon riktig ugn och endast två plattor att laga mat på men det är lugnt! 26 juni ska köket vara klart för matlagning igen;)

Idag kom de och började att byta fönster. De har bytt alla fönster i källaren och nere förutom ett i köket. (Lister inne och plåt ute är kvar) Tidigare hade vi ett stort fönster i hallen men nu är det delat till två mindre. Köket i vardagsrummet var också ett stort men det valde vi att dela av till tre. Tycker själv att det blir toppen!:)
(Hallen)

(Vardagsrummet)

Inatt ska jag och barnen sova i Ekenässjön. Det var inte jättesmidigt att hålla alla tre barnen på övervåningen och få dem att hålla sams:) Julian slogs och förstörde för de stora när de byggde lego.. Det löstes bäst med att packa bilen och fly:)

Jag lyckades kliva på stackars Elvis tass innan med.. Har hänt förut eftersom att han springer runt benen hela tiden och han reagerade som tidigare gånger... Gnällde till och sen var det bra men efter en stund såg vi blod på golvet och stackarn hade en lös klo som han senare tappade. Han hade inte ont och han reagerade inte när jag tvättade honom men däremot när vi satte på ett förband så blev han lite putt men det gick snart över:)
Nu är han pigg och glad igen och bandaget är borta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0