Avslutning

Idag när vi vaknade slängde vi i oas lite frukost och begav oss sedan till ö-f. Det var sista gången innan sommaruppehållet så vi passade på och rasta oss lite. De byggde bilar och båtar i snickarhörnan. Båtarna ska med till stugan i Midsommar så att de kan testas:)

Annars har dagen gått åt till städ och röj. Går ju alltid lite fortare när man är flera? Här hemma är det numera slagsmål om vem som ska få diska:)
Imorgon åker jag och barnen till stugan och kommer hem först på lördag. Vanja ska vara hemma och hålla på med köket. Bäst och passa på när han får vara själv utan sex små hjälpande händer;) Han kommer ut en sväng på fredag till Stugan så att han får fira lite Midsommar han också:)

Ikväll har vi varit på barnens dagisavslutning. Ja jag vet att det inte heter dagis längre men här hemma gör det det!
De sjöng sånger eller alla andra barn sjöng sånger förutom Jerimia..
Han var väldigt noggrann med att påpeka att han inte tycker det är roligt att sjunga! Han passade på att sola sig istället:) Julius låg och vilade en stund han också men i slutet kom även han igång och sjöng och dansade.

De hade fixat en överraskning till barnen!
Häst och vagn! 
Alla barnen fick åka och den enda som inte åkte var nog Julian.. Han blev ledsen och ville inte sitta i vagnen han inte! Duktig pojk! Det ska vara hästkrafter inte bara häst!;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0