Ölands djurpark

Idag vid frukosten började det regna och åska för fullt! De som har kamningen sa att de inte varit med om något liknande.. Det höll på någon timma och sen var det klart så vi packade in oss i bilen och åkte till djurparken. Vi gick runt bland djuren i ett opar timmar. Julian och Jerimia tyckte det var jättekul medan Julius tröttnade ganska snart o ville åka karuseller:) 







I inträdet ingick en hel del! Förutom djuren fanns det vattenland, minigolf, och karuseller. Barnen kunde åka alla och det var ingen kö alls så det var jätteskönt! 


Vi kom när det öppnade och åkte när det stängde utan att stå i kö en ända gång! Inte vid inträde, toa, mat, glass eller karuseller! Hur bra som helst! Vädret höll i sig och det var precis lagom varmt!

När vi kom tillbaka till stugan åt vi lite kräftor och sen var det dags för ett dopp i havet:) På promenaden ner hittade vi flera stora vattenpölarna som vi var tvugna att kolla djupet på;)

Barnen badade och letade maneter och var supernöjda! Det var faktiskt riktigt skönt i vattnet.





En toppendag för både stora och små! Tyvärr är det dags att lämna stugan i morgon och fara hem. Hade gärna stannat ett par dagar till! Och barnen är nog villiga att hålla med;) 
Vi ska försöka hinna med något kul imorgon med innan vi åker:)

Kommentarer
Postat av: Linda med grabbar!

Å vad mysigt ni har!!!

2014-08-14 @ 21:31:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0