Vägen del2!

Igår fick ja äntligen tag på kommunen! De äger ju en väg nu igen:) De bekräftade att de har uppe i diskussion att byta väg med vägverket. När ja frågade va det skulle hjälpa så hade han inget svar på det.. Varför byta vägar om det inte finns någon plan att följa efter det? 
Han sa att de diskuterar korsningen vid varje möte men när ja frågade vad det fanns för argument för att man inte skulle göra något så ville han inte svara! Då bad ja honom att skicka protokoll på alla möten där de diskuterat korsningen. 
Ja frågade även om han va intresserad av att medverka vid ett möte med oss samhällsbor som är drabbade o vägverket o det va han! (Sen får man ju se när det väl gäller:)) 
Han sa att det är en kostnadsfråga o det kan ja förstå men när ja frågade om de inte kunde sätta "blomlådor" på vägen för att folk ska sakta ner så länge så tyckte han inte att man skulle kolla på en tillfällig lösning.. Nä det är klart kommunen har ju varit väldigt snabba innan när det gäller denna korsningen så det kommer nog hända något väldigt snart!:) Om de har haft uppe frågan varje möte i över fem år ( det är så länge ja varit på dem så säkert längre än så!) 
så är det ju inte direkt någon raketfart! 
Han sa att de håller på att planera vilka vägar som ska fixas innan 2025 o där hoppades han att korsningen skulle komma med.. Man ska ju inte stressa!:) 
Nu ska ja vänta på alla papper o sen fortsätta utifrån det!

Kommentarer
Postat av: Emmelie

2025? Då kanske dina barnbarn kan leka säkert iallafall...

Svar: Jo men det får ju inte hända för mycke på en gång! Man måste ju hinna vänja sig vid tanken först:)
Varatlillavi

2013-10-08 @ 14:04:03
Postat av: Dino

Snygg o stilig som sin farbror

2013-11-14 @ 18:10:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0