Trapp

För ett tag sedan började vi med att dra ner tapeter o ta fram en trävägg i trappen upp. Vanja tog bort plastmattan i trappen. Nu verkar det dock som att Vanja sagt upp sig från detta arbete:) 
Nu har ja i alla fall kvistlackat, spacklat o börjat slipa. Kan säga att det varit lite smidigare om man varit lite längre för det är ganska högt på sina ställen. Än så länge har det fungerat med att ha en stege i trappen som ja står på tå på.. Träväggen ska målas vit o resten ska tapetseras vitt. Trappen blir nog vit o svart eller grå men det är inte riktigt bestämt än o med tanke på att den andre sagt upp sig så borde ja ju ha ensamrätt på det beslutet;) 



Ja hoppas på att ha slipat klart o målat träväggen innan nästa vecka. Då tänkte ja ta paus från trappen tills ja är själv hemma så inte barnen ska springa upp o ner i trappen när tapeter ska upp o trappsteg ska målas:) 
Ja har även börjat projekt måla hall o Julians rum uppe.. Sen är alla rum uppe klara! Dörrarna får vänta tills i sommar så man kan va ute.. Toan får vänta tills vi vunnit på lotto:) 
Har man inget annat att göra så!:)



Kommentarer
Postat av: Jennie

Vad duktig du är Bea! Kom till ekenäs när du är klar hemma hos er ;)

Svar: Klart ja gör;)
Varatlillavi

2013-10-22 @ 21:00:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0