Anebydagen

Idag har det varit Anebydagen o vi var nere på byn en sväng. Barnen hade köpt varsin boll som de släpper i ån o sen drar de vinnare längre fram vid mållinjen. Tyvärr så blev det ingen vinst för dem:(
Vi var även på troget o tittade på djuren som fanns där. Grisar, höns, häst, kossor, får o grisar. Barnen tyckte det va jättekul att få kolla o klappa alla djuren. De hoppade även hoppborg o tog fiskedamm. Barnen nöjda alla nöjda!:)
Igår va planen att ja skulle kolla på en gammal kompis som spelade i Vetlanda. Hann prata med henne men inte höra henne sjunga.. Ja tog o svimmade lite på toan istället! Som tur va så va en kompis med mig för ja lyckades slå i läppen så det blödde sen blev ja blå om hakan o kinden.. Va lite jobbigt för folk trodde säkert att ja bara va jätte full. (O nej det va ja inte) min kropp reagerar så på dåligt med sömn (i 4år) för lite mat, stress o för många måsten! O va lärde ja mig denna gången? (Detta har hänt innan) Inget! I dag har vi gjort byn, ja har dammsugit städat o bytt inredning i garderoben, varit i Flisby, bakat, tvättat o klippt gräset.. Men annars har ja dragit ner, vilat o dragit ner på alla måsten! Not;) Det tar tid att ändra på sitt beteende men det ger sig nog. Nu har i alla fall ja o Julian intagit soffan o här blir vi kvar tills det är dags för sängen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0