Trötthet

Efter de tre timmars sömn man fick natten som var kan man lugnt säga att ja varit aningen trött idag! Julian hade över 40graders feber o Vanja kom hem först strax efter fyra inatt. Ja sover alltid dåligt när han kör runt mitt i natten..
Jerimia har haft fotbollsträning o var som vanligt jätteduktig:) jättenöjd att få spela med sina nya skor, strumpor o benskydd! Benskydden tyckte han dock skavde men vi löste det med att sätta dem över strumporna o sen va allt frid o fröjd igen:) Han tycker det är lite jobbigt att spela tvåmål för han blir lite blyg o vågar inte ta bollen men annars går det bra:) Vi brukar öva lite hemma så han ska ha lite koll på övningarna när han är på träningarna. Man märker att han tycker att det är skönt att känna igen övningarna. Han är så söt men det är nog lite jobbigt för han för han blir lite blyg o skäms när han inte kan eller när alla kollar på honom. Tror det blir bra att han har fotbollen så att vi kan jobba med att hans självkänsla.
Efter fotbollen fixade ja lite till på Mias innan vi fick besök. Först kom Jossan o Dino en snabbis o sen kom ett gäng pojkar o grillade.
En fullspäckad bröllopsdag blev det i alla fall! Ett år som fru Hadzic Kilebrand.
(Även Julian är med på bröllopsfotot. Han syns lite dåligt för han har det skönt i mammans mage:))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0