Kärt återseende:)

Idag har barnen varit på dagis. Första dagen på över två veckor. Det var fruktansvärt tungt att putta vagnen fram o tillbaka då de inte hade plogat. Självklart kom plogbilen efter att ja o Julian hunnit hem igen vid halv tio! Hur tänker de då? Folk har redan gått till jobbet, skolan o dagis. Känns som att man borde ploga trottoarerna så att barnen inte går på vägen!
När ja hämtade barnen skulle Julius fick Julius med sig MammaMu hem. Hon fick följa med o leka o ligga över natt för att sedan följa med tillbaka till dagis imorgon. De hade picknick med pannkakor i tvrummet o kollade på bondgården:) De lekte med lego, lera o målade. MammaMu lekte även lite i sitt hus som Mia o Julius fixade när MammaMu va hemma o hälsade på Mia för ett tag sedan. Kvällen avslutades med att de satt o tittade på Farmen o Julius åt lite kräm o frukt o MammaMu åt lite gräs Julius plockat åt henne på vägen hem från dagis. Nu ligger de båda i Julius säng o sover så gott:)
Själv skulle man tränat klockan nio i kväll men efter att inte haft ork till något på hela dagen så sket ja idet! O tur va det för vid halv tio parkerade ja i sängen. Nu vaknade Julian o ville äta så då passar ja på att blogga lite:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0