Besök

Inatt har vi haft besök av ett par kompisar o deras barn. Vi har inte setts på fyra år så det va på tiden! Under dessa fyra år har vi lyckats få tre små gossar var i nästan samma åldrar:) Kan säga att barnen uppskattade att ha våra gäster här:) Man kan ju tro att det skulle vara kaos med så många barn i samma åldrar men ja kan stolt säga att det gick jättebra!
Igår va vi hemma, gick en liten sväng till en lekpark, grillade, barnen lekte o vi vuxna försökte umgås så mycke vi hann:)
Idag har vi varit i Gränna o lekt, badat o åkt båt! När vi kom till Visingsö åkte barnen lite elbil o hoppade hoppborg.
Barnen somnade i bilen hem så vi satte igång vattenspridaren till dem så att de kunde svalka sig Här hemma. Det blir sjukt varmt i bilen, våran ac är trasig o deras stolar är ju varma i sig! Nu är Vanja ute o tastar de stora barnen så att de ska somna innan tolv inatt.. Själv städade ja fixade lite med tvätten o nu ligger ja o Julian redan i sängen:) Blev lite dåligt med sömn i natt! Ja Julius o Julian sov i våran säng. Ja låg i mitten med pojkarna på varsin sida. Problemet var/är bara att Julius eller Mia har spytt ner våran bäddmadrass o vi har inte tagit tag i att köpa någon ny. Ja låg i springan mellan madrassen o det skiljer visst någon cm på madrasserna när det gäller deras höjd! Kan säga att det är nog dags att köpa en ny bäddmadrass för det är inte något vidare att sova utan!:)
Julian tyckte att det va dags att vakna vid fem med? Det ska han allt få igen för när han kommer i tonåren!:)
Ja ja nu har ja klagat färdigt så nu stänger vi våra blå!:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0