Fix o trix..

Idag har det varit lite aktiviteter här hemma iaf:)
Först kom Johanna på snabbesök! Alltid trevligt att prata lite strunt. Efter det bar det av till frissan där ja även hittade en gardin som ja skulle vilja ha till köket! Problemet är att den är från Ullared... Men om det är någon som ska dit o kan ta med sig en beställning så säg gärna till!!!!
Vi kom nyss hem från Tranås där ja besökte Mvc o resten av familjen Willys.
Blir så trött på sjukvården! Ja va inne för längesedan på Mvc o pratade med läkare o blev lovad snitt.. Skönt! Problemet är bara att när ja va inne i Eksjö i veckan så sa den läkaren att ja inte alls va det utan att ja va tvungen att göra en ansökan genom barnmorskorna i Eksjö o sedan läkare... Så han skickade en remiss om detta.. Men nu när ja va i Tranås idag så säger de åter att ja är lovad snitt o att det står i mina papper! Så när de ringer pga. Remissen om detta så ska ja säga att det står i mina papper o sen är det bara att hoppas på att det räcker att läkaren i Tranås har godkänt o noterat detta!
Rörigt.. Det är knappt så att man hänger med:) härliga sjukvård!
Beställde varsin lampskärm till barnen härom dagen (likadana) som kom idag! Blev så fint så. Men ja väntar fortfarande på grislamporna som ska komma men har ja tur så kommer de iaf. Innan jul:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0