Dagis

Imorgon är det dags för Mia att börja på dagis! Han har packat väska, handlat kläder o bestämt att man cyklar till dagis:) Ja o Julius ska vara med på inskolningen så det känns bra... Tror att ja behöver vänja mig lite i taget ja med:) Åh va ja är nervös! Inte över hur det ska gå för Mia utan för mig...
Men det är nog på tiden att han börjar.. Han pratar mycket om det o han leker nu mer tillsammans med andra barn när de ses. Innan gick han oftast iväg o lekte själv.. Tror även att det kan behövas nu när ja börjar "känna mig gravid" Hela sommaren har varit skön för ja har varit pigg o har kunnat hålla igång. Men nu börjar det bli som med Jerimia o Julius.. Så välkommen kära foglossning!!
Ska bli lite mysigt med egentid med Julius med.. Det blir ju inte att det varit så mycket med det då han är andra barnet.. Jerimia va ju ändå själv innan Julius kom... Som ni märker så försöker ja hitta endast positivt med att han ska börja dagis men helst skulle ja ha kvar honom hemma jämt men det går kanske inte:)
Jaja han är jätteglad över att få gå till dagis imorgon o träffa några gamla o massa nya kompisar! O är han glad så är ja det också!
Mammas lilla pojk har blivit stor!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0