AjAjAj!!

Idag kom mormor på besök o va hade hon med sig tro?...


Jo choklad till Mia! tro det eller ej men det är inte mycke kvar av den o ja som skulle ha den när ja bakar till påsk=) Ja ja det får bli en tripp till Eksjö o köpa ny.. Innan hade de chokladen Jerimia kunde äta här i Aneby på Ica men den har de tagit bort! Dåligt!

O medans Jerimia gottade på chokladen så fick Julius mumsa på ...


Jo på sina russin som han älskar över allt annat=)
O varför barnen sitter utan tröjor är för att de har dansat till hårdrock=) Därav tatueringarna=)

Idag har vi varit nere på byn o köpt hem fix till en tårta som ja lovat mor att göra tills på sön. då vi ska ses alla o fira påsk... sen passade vi på att ta oss lite kebab! det va inte igår det men den satt fint den=) Blir lite nyfiken på va det kan finnas för fint inne i den nya inredningsbutiken som ska öppna här i byn till påsk! nu har de iaf. tagit bort lite papp från fönstren så man får sig en liten smygis=)

Ikväll hade flickorna på gymmet bytt ut passet som ja brukar gå på på ons till ett som ja inte kommer ihåg va det hette men gud va jobbigt det va!!! men kul med=) men AjAjAj va ja kommer ha träningsverk efter detta!

Idag har vi skickat iväg alla papper som måste fixas o även pratat med våran vigselförrättaren vi ska ha så nu har vi ett datum! Vi har även en plats men ja ska ringa dit o kolla lite mer hur det blir mer exakt=)! Nu börjar det hända saker=) Vi har också kollat på ring o NOG kommit fram till vilken det blir.. Har lite planer runt den med! Å va det är kul att planera=)!

Nä nu tar ja kväll! Ha det fint alla!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0